VIDEO: Mijn Schoenencollectie!

Ik was er echt heilig van overtuigd dat ik echt niet zoveel schoenen had. En toen besloot ik om een video te maken over mijn schoenen, en toen ik ze daar allemaal bij elkaar zag staan gaf ik het toe: ik heb veel schoenen. Vandaag, dus, een blik in mijn schoenenkast! In deze video toon ik je mijn collectie aan schoenen, kijk snel verder!


Ik ben heel benieuwd naar wat jij van mijn schoenencollectie vindt. Is jouw verzameling schoenen groter? Of juist kleiner? Welke schoenen vind jij het mooist?

Vergeet ook  niet dat er nog een kortingscode loopt tot eind november. Met de code SILKE2016 krijg je 20% korting op het gehele assortiment aan Fitflop schoenen! Shop hier.

Vind jij dit soort videos leuk om te zien?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.