3 Tips Voor Voller Haar + Winactie!

Mijn haar is niet altijd zo gezond geweest als het nu is. Vroeger kleurde ik mijn haar, en verzorgde ik het echt niet goed. Maar nu vind ik het belangrijk om mijn haar wat extra zorg te geven, en dat werk loont. Ik kleur mijn haar ondertussen niet meer, en daardoor is het veel voller geworden, maar er zijn nog een aantal dingen die ik altijd als tip meegeef. Daarom geef ik je vandaag mijn 3 ultieme tips voor voller haar!

3 tips voor voller haar

Bij mijn ‘beauty rituelen’ vergeet ik mijn haar echt nooit, en de laatste tijd zijn er een aantal dingen die ik heb geprobeerd en die mijn haar echt voller hebben gemaakt. Ik denk dat ik op dit moment echt wel kan zeggen dat mijn haar nooit voller is geweest.

3 tips voor voller haar

Ik begin met mijn nieuwe shampoo. Dit is de Vichy Dercos Energie Shampoo, die het molecuul Aminexil dat tegen haaruitval werkt. Ik heb zelf niet superveel last van haar dat uitvalt, maar de shampoo maakt de wortels van mijn haar wel sterker, waardoor het veel voller wordt. En hij ruikt ook nog eens lekker! Klik hier voor meer informatie over de shampoo, en hier om hem te bestellen.

3 tips voor voller haar

Mijn tweede tip is om over te schakelen van elastiekjes met een metalen stukje, naar elastiekjes zonder dat metalen stukje. Ik raak altijd zo enorm gefrustreerd als ik elastiekjes met een metaaltje zie, en ik gooi ze dan ook elke keer meteen in de vuilbak. Het metalen stukje trekt namelijk altijd heel wat haar uit als je je haar losmaakt. En als je haar breekt en uitvalt, wordt het dunner. Logisch.

3 tips voor voller haar

Omdat ik zelf een voornamelijk veganistisch dieet heb, merk ik dat ik soms wel een extraatje kan gebruiken. Ik ben onlangs begonnen met een haarkuur, die het haar sterker, voller en glanzender zou maken. Dit is de Keraton haarkuur, die je kan bestellen bij Instapharma.

3 tips voor voller haar

Ik ben de kuur nu bijna een maand aan het gebruiken, en ik moet toegeven dat – hoewel ik er eerst wat twijfelachtig tegenover stond – ik echt wel verschil zie. Mijn haar is vol en sterk, het wordt minder snel vet en het ziet er gewoon gezond uit.

3 tips voor voller haar

Conclusie

Dit waren mijn drie tips voor voller haar. Natuurlijk ligt de dikte van je haar ook aan welk haartype je hebt, maar dit zijn dé drie tips die ik aan mezelf vorig jaar zou geven.

Winactie

Superleuk! Ik mag een shampoo van Vichy weggeven, dus als je deze shampoo zelf ook graag eens uittest, laat dan hieronder in de comments een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Laat zeker ook een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt! De winactie loopt nog tot 13 november.

Heb jij nog tips om je haar voller te maken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

46 Comments

 • Zoë Goedertier schreef:

  Ik kijk er super naar uit om deze shampoo uit te testen en te kijken of het,net als bij jou, mijn wortels sterker zou maken en mijn haar voller zou laten lijken. Ik heb het gevoel dat sinds ik inderdaad mijn haar kleur mijn haar brozer en dunner is geworden. Ook door hormonale schommelingen heb ik nu heel stijl haar itt vroeger. Desondanks dat mijn kapper zegt dat ik heel veel haar heb, vind ik mijn haarer vaak dun en er dof uitzien. Ik neem ook bijkomende vitamientjes omdat ik heel weinig vlees eet (en voornamelijk GEEN rood vlees, wat zorgt voor de nodige B tekorten). Nu test ik allerlei producten uit om mijn haar voller te laten lijken en meer volume te geven (waaronder sea salt sprays en de producten van Lush). Bij deze zou ik dus graag deze shampoo winnen om te zien of dit product eindelijk the trick doet!

  Groetjes,
  Zoë

 • Ashley schreef:

  Ik zou het super vinden om de shampo te testen en te kijken of het bij mijn haar ook werkt, ik heb van mezelf altijd al dun haar gehad en als het door deze shampo voller lijkt, zou het echt super zijn! Ik heb al heel wat producten geprobeert maar niet dat het naar mijn zin is, dus het zou echt super zijn als deze shampo wel echt werkt, dus ik doe zeker weten mee met de winactie 🙂 Xo

 • Wat een goede tips! Mijn haar is best dun en dat is jammer…Ik doe graag mee met de winactie, ben heel benieuwd en zou het graag eens proberen! Het lijkt me superfijn om wat voller haar te hebben 🙂

 • Floor schreef:

  Ik zou super graag de shampoo willen testen! Door mijn ijzertekort maakt mijn haar geen/hele slechte wortels aan, waardoor een heel groot deel van m’n haar uitvalt. Van mijn dikke bos met haar is niet veel meer over? Ik zou graag willen proberen of door het gebruik van deze shampoo mijn haar betere wortels maakt en daardoor m’n haar weer een mooie volle bos wordt!

 • Chantalle schreef:

  Ik zou deze shampoo echt super graag uittesten! Altijd als ik mijn haar borstel zit mn hele haar borstel vol met haren. Ik vind het echt een drama, zo zonde van mn haar en ik weet niet waar het aan ligt. Ik heb al zoveel verschillende dingen ervoor geprobeerd maar tot nu toe heeft nog niks geholpen. Ik volg je op alle social media kanalen.

 • Anita te Gussinklo schreef:

  Ik ben benieuwd naar deze shampoo van Vichy.
  Heb de laatste tijd iets meer last van haaruitval (seizoen)

 • Evelien schreef:

  Ik heb veel last van haaruitval in de herfst. Zelfs nu mijn haar kort is en ik bijna nooit meer speldjes of elastiekjes gebruik, lijkt mijn haar altijd brozer als het kouder wordt. Ik ben benieuwd of deze shampoo ook bij mij goed zou werken.

 • Antoinetta Raijmakers schreef:

  Super fijn dat je deze tips geeft.
  Heb zelf helaas ook heel veel last van haaruitval, ik schrik er iedere keer enorm van.
  Heb een tijd lang vitamine B12 tekort gehad, waarvoor ik spuiten haalde en mijn haaruitval aan kon wijten. Maar nu zou ik geen tekort meer hebben, maar helaas nog wel haaruitval.
  Ben heel benieuwd naar deze shampoo van Vichy.

 • Sabrina schreef:

  Fijne tips! Ik heb enorm last van haaruitval, zelfs zo erg dat ik weleens een haardtukje heb overwogen. Ik gebruik nu heel vaak droogshampoo voor brunettes. Dat scheelt al heel wat! Ik ben altijd wat sceptisch, maar proberen kan altijd toch? Ik doe dus graag mee!

 • Philosofie schreef:

  Wat een leuke post! Ik heb zelf redelijk veel haar, maar ook niet erg dik. Ik heb echter elk jaar wel een periode dat ik redelijk wat haar verlies. Mijn lief noemt dit zelfs mijn ‘ruifperiode’ haha! Het is natuurlijk allereerst al niet fijn overal haren terug te vinden, maar mijn haar voelt ook nog eens veel dunner aan. Ik zou dan ook graag eens uittesten of de shampoo van Vichy daadwerkelijk helpt! Ook ben ik benieuwd naar de effect van de pilletjes, misschien probeer ik dat ook nog wel eens.. Heel erg bedankt voor de nuttige tips! Liefs, Sofie

 • carola donkelaar schreef:

  Oh zo benieuwd naar, heb heel lang haar mooi maar wat een werk
  snel vet, jeuk op mn hoofd
  gaaf merk!
  dat klinkt goed die kuur, ga ik ook proberen 🙂
  hoelang neem jij hem?

  fijne dag

  greetz carola

 • Anouck schreef:

  Als ik jouw artikel lees, heb ik hetzelfde probleem. Heb mijn haar vroeger heel veel gekleurd en merk er nu de nadelen van (die ik toen niet wou geloven). Zou graag de shampoo uittesten en dan misschien overgaan op het volledige gamma ervan (met conditioner).

 • Sandra G. schreef:

  Na 20 kilo afvallen en medicijngebruik heb ik enorm last van haaruitval, echt plukken tegelijk. Ik hoop dat de shampoo werkt!

 • Jana schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar de shampoo en doe graag mee 🙂 Ik heb al zo veel verschillende soorten shampoos gebruikt, maar geen enkele lijkt iets te doen! Ik heb van mezelf heel fijn haar dus ik ben zeker nieuwsgierig of deze shampoo mijn redder zou kunnen zijn 🙂 x

 • Romy schreef:

  Dit klinkt als een geweldige shampoo. Ik heb al zoveel geprobeerd voor meer volume, maar niets werkt echt. Ik ben benieuwd of deze shampoo wel iets voor mijn haar doet!

 • Anita H. schreef:

  Ik doe mee!! En ik heb ook nog een tip voor voller haar: regelmatig de sauna bezoeken. Werkt bij mij in ieder geval heel goed. Betere doorbloeding kennelijk.

 • Diny schreef:

  Super leuke actie waar ik graag aan mee doe want ik heb droog haar omdat ik het regelmatig laat kleuren dus kan ik deze shampoo heel goed gebruiken.

 • melissa schreef:

  Ik heb al dun haar, maar sinds ik gestopt ben met de pil valt het nog meer uit. ik ben heel benieuwd of dit werkt

 • Claudia de Kok schreef:

  Erg benieuwd naar deze fijne shampoo en of mijn haar sterker wordt met vermindering van haaruitval war ik wel last van heb

 • Anna schreef:

  Ja hoor zou het zeker graag willen testen

 • nicole van e schreef:

  Ik zou deze shampoo ook graag eens willen proberen!

 • Melissa schreef:

  Ik zou deze shampoo echt heel graag willen uitproberen

 • Maria schreef:

  Ik wil deze shampoo van Vichy graag proberen. Bij mij helpt droogshampoo echt als ik volume wil!

 • Marijke schreef:

  Leuk! Ik wil deze shampoo graag proberen!

 • BArbara schreef:

  Leuk, ik wil VIchy graag proberen!!

 • Jacqueline de schreef:

  Wat lief ben heel erg benieuwd naar de Vicky shampoo

 • Jan schreef:

  Laat me graag verrassen met het resultaat van deze shampoo

 • Grete Karina schreef:

  Ik ben benieuwd naar die shampoo en loot graag mee!
  Zelf krijg ik meer volume als ik door de regen loop. Ook zoutwaterspray geeft volume en stevigheid, net als bier.

 • Inge groenen schreef:

  Na een wasbeurt met Vichy Dercos Energie Shampoo in mijn haar
  weet ik dat ik met een lach in de spiegel staar
  en hoef ik niet meer te grijpen naar een schaar.
  Dan heb ik volume en valt mijn haar goed
  precies wat een goed product doen moet!
  Als kritische consument
  maak ik hierover graag mijn mening en ervaringen aan anderen bekend.

 • rachel schreef:

  vichy shampoo zou echt goed voor mijn haar zijn, zo’n product wil ik in huis en een goede haar verzorgend product dat nodig zou zijn voor mij, dat zou ik echt willen uitproberen

 • Tamara V schreef:

  Ik herken heel veel dingen omdat ik ook al lang mijn haar verf (daarom ook maar een zielig bosje over )
  De Vichy shampoo lijkt me een heerlijk product om eens te proberen.

 • Margo schreef:

  Ik vind Vichy een heel fijn merk, want ik gebruik de gezichtsproducten. De shampoo ken ik echter nog niet en zou ik graag willen proberen.

 • Bea schreef:

  Ik doe graag mee, want door hormoonproblemen zijn mijn haren dunner geworden. Ik kan dus wel wat steviger/voller haar gebruiken.

 • jvdh schreef:

  Ik heb al diverse shampoos geprobeerd, maar nog niet een gevonden waar ik helemaal tevreden over ben. Ik zou deze daarom graag willen proberen.

 • mar schreef:

  Ik verf altijd mijn haar en daar heeft het van te lijden. Ik ben benieuwd of mijn haar er voller uitziet als ik deze shampoo gebruik.

 • Jean schreef:

  Mijn haren zijn de laatste tijd door ziekte dunner van structuur geworden. Ik ben benieuwd of ik door deze shampoo te gebruiken wat steviger haar krijg.

 • Milou schreef:

  Goede tips die je geeft! Mijn tip is vooral gericht op uiterlijk, dus om het volumineuzer te laten lijken. Ik gebruik vaak volumepoeder. Hierdoor kan je een enorme bos haar creëren. Er zijn verschillende merken die het poeder verkopen (kruidvat eigen merk, taft, andrelon) je strooit wat poeder bij de aanzet en wrijft het goed in je haar met je vingertoppen. Het maakt je haar stroef en geeft wel beetje een ‘viezig’ gevoel maar het effect is echt super!

 • elisabeth maria martina schreef:

  dat zou ik heel graag proberen

 • Mar schreef:

  Graag zou ik mijn fijne dunner wordende haar wat voller krijgen.

 • Fenny schreef:

  Leuke winactie, ik doe graag mee! 😉 tip om je haren voller te maken? Diffuser, véél mouse en kneden maar 🙂

  Groetjes Fennny

 • Clara schreef:

  Ja Ja Ja! #musthave

 • Clau-dya schreef:

  Ik heb een heel gevoelige huid en haren die bij stress uitvallen, ik probeer veel middelen uit maar heb nog niet het perfecte product gevonden en ben erg benieuwd naar deze shampoo van Vichy

 • Anneliese de Waal schreef:

  Ik zou de shampoo graag uit willen testen op mijn haar, ben erg benieuwd naar de shampoo,

  Groetjes Anneliese

 • Cheyenne schreef:

  Wat een fijne review.
  Ik heb zelf wel veel last van haar uitval , wat ik er vervelend vind
  Ik heb altijd heel dik haar gehad maar ik merk dat het steeds minder vol word . Ik slik ook tabletten sinds kort en dat helpt wel een beetje. Ik hen er nooit aan gedacht om een andere shampoo te proberen . Best logisch dat een goede shampoo verschil kan maken . Ik doe graag mee en ik ben erg bemoeid naar de shampoo van vichy . Klinkt goed !

 • Annelies Pietens schreef:

  Mijn dochter heeft echt een hopeloos bosje haar en ze klaagt hier ook altijd over. Ze heeft idd heel erg dun haar. Ik persoonlijk vind het wel mooi, ik snap wel waarom ze hiermee zit. Er staan trouwens goede tips op die ik haar laat zien. voor haar hoop ik dat ik win..

 • Marielle schreef:

  Ik had ook erge haaruitval. En toen ik stopte met gluten te eten stopte ook mijn haaruitval!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.