Healthbox November: Surviving The Cold

Het is gewoon november, en ik zat even effectief in een winterdip. Ik was dus opgelucht toen de Healthbox weer eens geleverd werd, want dat was exact wat ik nodig had. Vol spanning opende ik de box, en vandaag deel ik de inhoud met je! Het thema deze maand is Surviving The Cold, en dat vond ik ideaal. Ik haat de kou, en ik hoopte dus dat de box me van ervan zou redden. Lees snel verder!

Healthbox November

De box is deze maand weer gevuld, en wat me opvalt is dat er veel lekkere dingen in zitten. Dat is ideaal, want ik heb echt behoefte aan eten!

Healthbox November: Surviving The Cold

Het eerste dat ik uit de doos neem, is dit doosje Orthiflor kauwtabletten. Het is een supplement met probiotica, dat ook vitamine D bevat. Ik was bang dat deze niet lekker zouden zijn, maar ze zijn echt lekker. Het zijn net snoepjes (en ze bevatten dan ook evenveel suiker als een snoepje).

  • Orthica, Orthiflor Kauw 60 Stuks, €27,95

Healthbox November: Surviving The Cold

Dan neem ik er een glazen flesje uit. Dit is een flesje vloeibare stevia van Greensweet, met vanille. Ik draaide het dopje van het flesje en de geur was hemels. Vanille ruikt altijd zo lekker! Ik heb de stevia ook getest, in mijn thee, en hoewel het echt wel anders smaakt dan suiker, heb ik ervan genoten!

  • Greensweet Stevia, Greensweet Vanille, €9,95

Healthbox November: Surviving The Cold

Hier was ik ook superblij mee: een reep chocolade, volledig vegan, raw, biologisch, gluten- en sojavrij. Het is een héél pure chocolade met aroma’s van bloemen en fruit. Ik brak er meteen een stukje af, en de chocoladesmaak is heerlijk. Toch weet ik niet of ik hem helemaal zo ga opeten, want hij is echt wel bitter. Ik denk dat ik hem ga verwerken in brownies, ofzo!

  • Lovechock, 93% Tablet, €3,99

 

Healthbox November: Surviving The Cold

Hm, noedels! Ik kook heel graag met pasta, en noedels stonden vroeger vaak op mijn menu. Nu ik voornamelijk vegan eet, is het al een tijd geleden dat ik laatst noedels klaarmaakte. Noedels zijn namelijk vaak gemaakt op basis van eieren, maar deze van King Soba niet! Ze hebben zelfs een smaakje: pompoen, gember en rijst! Ik kan niet wachten om ze klaar te maken!

  • King Soba Pumpkin, Ginger & Rice Noodles, €3,99

Healthbox November: Surviving The Cold

Wat me meteen opviel toen ik de box opende, was dat hij superlekker rook. Ik dacht dat ik het me verbeelde, maar toen ik dit minikaarsje zag wist ik dat dat niet zo was! WOO Love Letter is een kaarsje gemaakt met uitzonderlijke bijenwas en ruikt echt heerlijk! Ideaal voor op een koude dag!

  • WOO Love Letter, €3,95

Healthbox November: Surviving The Cold

Het grootste item dat in de Healthbox November: Surviving The Cold zat was een grote doos muesli! Ik eet niet supervaak muesli, maar oh wat ben ik blij dat ik dat deze keer heb gedaan. Ik deed wat muesli in een kom, legde er een paar frambozen en een aardbei bij, en wow: dit was zo lekker! Bij de muesli zit wat gedroogd fruit, en het bevat geen kunstmatige ingrediënten.

  • Rude Health Super Fruity Muesli, €5

Healthbox November: Surviving The Cold

Er zitten ook nog twee bonnen in de box. Links zie je een kortingsbon van €15 voor ILoveYoga.nl, en rechts een cadeaubon voor een gratis beurt Cryotherapie. Dat laatste klinkt echt fancy, maar het is simpel gezegd je lichaam een paar minuten blootstellen aan extreme kou. Dat ga ik zeker uitproberen!

  • Kortingsbon ILoveYoga, €15
  • Cadeaubon Freezlab, €28

Healthbox November: Surviving The Cold

Er is één product dat ik deze maand niet op tijd heb kunnen fotograferen: de Erica Lipbalsem Echinacea Stick. Net voordat de balsem op de foto ging, merkte ik dat Bruno hem zich al toegeëigend had. Gelukkig heb ik hem nog wel kunnen testen net voordat Bruno hem had meegenomen, en hij is heel fijn. Een mooi extraatje voor tijdens de koude maanden!

  • Erica Lipbalsem Echinacea Stick, €2,95

Healthbox November: Surviving The Cold

Conclusie

Ik blijf de Healthbox echt zo leuk vinden, elke keer weer een box vol leuke en lekkere items. Als ik een favoriet item moet kiezen, is het de Rude Health muesli. En de gratis behandeling bij Freezlab ga ik zéker uitproberen. Ik hou jullie sowieso op de hoogte wanneer het zover is. De Healthbox November: Surviving The Cold krijgt van mij een 9/10. Er is geen enkel product waarin ik teleurgesteld ben.

Heb jij soms last van een winterdip?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.