Origins Ginzing Energy-Boosting Moisturizer

Iedereen is toch op zoek naar de perfecte dagcrème? Een crème die niet vet aanvoelt, snel intrekt en waarvan de effecten echt zichtbaar zijn. Ik bevind me zelf in ieder geval wel op die zoektocht, en een nieuwe dagcrème is daarom altijd een avontuur. En vandaag gaan we op zo’n avontuur, want ik heb het vandaag over een dagcrème van Origins: de Ginzing Energy-Boosting Moisturizer. Lees snel verder!

Origins Ginzing Energy-Boosting Moisturizer

Dit is de Origins GinZing Energy-Boosting Moisturizer, een olievrije dagcrème die je huid energie geeft. Ik heb zelf soms last van een wat doffe huid, en dat vind ik echt vreselijk. Producten als deze komen dan ook altijd goed van pas, want ze zorgen ervoor dat mijn huid weer stralend wordt!

Origins Ginzing Energy-Boosting Moisturizer

Hoewel het kartonnen doosje groen is, is de themakleur van het potje duidelijk oranje. Ik vind oranje beter bij het product passen, want oranje producten geven vaak die stralende gloed. De crème is verrijkt met ginseng en koffiebonen, die je huid meteen hydrateren en energie geven. Het enige dat ik jammer vind is dat er nogal veel parfums in de crème zitten.

Origins Ginzing Energy-Boosting Moisturizer

Wat ik als eerste moet opmerken: de crème ruikt lekker. Fris en een beetje zoet, echt waar ik van hou. De crème is best stevig, maar voelt helemaal niet vet aan. Hij trekt snel in en laat mijn huid fris en zacht achter.

Origins Ginzing Energy-Boosting Moisturizer

Conclusie

Een fijne crème is het wel, deze Origins Ginzing Energy-Boosting Moisturizer. Hij bevat ginseng en koffiebonen, om je huid extra energie te geven. Het resultaat: een stralende huid met een gezonde glow. De crème voelt helemaal niet vet aan en trekt snel in. Bovendien is het niet eens zo’n dure dagcrème. Eén nadeel: hij bevat best veel parfum. Ik geef de Origins Ginzing Energy-Boosting Moisturizer een 7/10.

Is deze dagcrème van Origins iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.