RICH PURE LUXURY MAKE IT RICH GIFTSET

Rich Hair Care is een haarverzorgingsmerk waarbij de begrippen ‘luxe’ en ‘gemak’ centraal staan. Met een vrij compact aanbod, hoef je niet te lang op zoek te gaan naar welk product uit welke lijn jouw haar exact nodig heeft. In totaal heeft Rich vier lijnen: één voor droog haar, één voor gekleurd haar, één voor meer volume en een unisex lijn. Simpel, maar zo is het tenminste duidelijk! Vandaag bespreek ik een paar producten, want ik kreeg de Make it Rich Giftset opgestuurd! Lees snel verder.

RICH PURE LUXURY MAKE IT RICH GIFTSET

De Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset is erg budgetproof en bevat vier producten voor nog geen tien euro! Het is een leuke set om cadeau te geven, maar ook ideaal als je de haarverzorging van Rich eens wilt uittesten. Bovendien is dit een perfecte set om mee op reis te nemen.

Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset

De set bevat vier items:

  • Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo, 50ml
  • Rich Pure Luxury Intenste Moisture Conditioner, 50ml
  • Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir, 30ml
  • Rich Pure Luxury Douchespons

Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset

De Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo is een shampoo die voornamelijk geschikt is voor droog en beschadigd haar. De shampoo bevat keratine, dat het haar herstelt en voedt. Ik gebruik meestal minder voedende shampoos, maar nu en dan voel ik dat mijn haar het wel nodig heeft. Deze shampoo is dan een fijn alternatief voor mijn volumeshampoo.

Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset

De Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner vult de voordelen van de shampoo perfect aan. Breng hem aan op de lengtes en punten van je haar en je lokken worden intens gevoed en gehydrateerd. Tegenwoordig gebruik ik niet meer heel vaak conditioner, maar als ik er eentje gebruik, moet het er wel een goede zijn. En dat is deze zeker! Na gebruik is mijn haar glad en verzorgd, maar niet zwaar.

Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset

Ik ben zelf een grote fan van olie. Zowel op mijn gezicht als op mijn haar en mijn lichaam gebruik ik regelmatig een olie, en deze Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir is heel fijn voor mijn haar. Ik breng de olie aan op mijn nat haar, en enkel op de puntjes. Zo zien mijn puntjes er echt sterk en glanzend uit. Ik probeer dit kleine flesje te sparen voor op reis!

Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset

En alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook nog een superzachte, fluffy douchespons in de giftset!

Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset

Conclusie

De Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset is ideaal voor droog en beschadigd haar, maar ook voor andere haartypes zijn de producten geschikt. Het is een handige set om cadeau te geven, maar ook om mee te nemen op reis, of als je gewoon eens de producten van Rich wil uitproberen. Ik geef de Rich Pure Luxury Make It Rich Giftset een 8/10. Ik wil ze graag bijhouden voor als ik eens op vakantie ga!

Heb jij al eens iets van Rich geprobeerd? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.