Kruidvat Originals Gezichtsmaskers

Een gezichtsmasker is voor mij de ultieme me-time. Het is heerlijk om even te ontspannen, terwijl je je huid verzorgt. Onlangs zag ik dat Kruidvat een nieuwe lijn van gezichtsmaskers had uitgebracht. Ze zagen er superleuk uit, dus uiteraard moest ik ze meenemen en uittesten. Ondertussen heb ik de maskers allemaal eens uitgeprobeerd, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees dus snel verder als je wilt weten wat ik van de Kruidvat Originals Gezichtsmaskers vind!

Kruidvat Originals Gezichtsmaskers

Ik vind dat de tubes er superleuk uitzien. Simpel, maar met de verschillende kleurtjes, en ze hebben ook iets dat kwaliteit uitstraalt. Er zijn drie varianten, en meer heb je niet nodig! Van links naar rechts zie je het Dead Sea Minerals Kleimasker, het Shea Butter Crème-masker en het Dragon Fruit Peel-Off Masker.

Kruidvat Originals Gezichtsmaskers

We beginnen met het Dead Sea Minerals Kleimasker, een hydraterend masker met klei. Het is een lichtblauwe crème die je op je huid aanbrengt en die opdroogt na een kwartiertje. Dit masker is vooral geschikt voor een vette of gemengde huid, want hij heeft een reinigende werking. De ingrediëntenlijst is acceptabel: er zit wel parfum in het masker, maar het staat niet hoog in de lijst. Na gebruik voelt mijn huid schoon en zacht, maar een klein beetje aan de droge kant. Nadien breng ik daarom altijd nog even crème aan.

Kruidvat Originals Gezichtsmaskers

Masker nummer twee: het Shea Butter Crèmemasker. Als ik een masker gebruik is het meestal een voedend crèmemasker, net als deze. Ik heb soms last van een wat drogere huid, en dan vind ik dat mijn gezicht erg dof oogt. Niks werkt dan beter dan een voedend masker, en dit Kruidvat Originals masker is daar zeker geschikt voor. Opnieuw een mooie ingrediëntenlijst: enkel parfum halverwege de lijst is minder. Het masker doet z’n werk ook goed: na gebruik is mijn huid plump en gevoed! Zeker een aanrader.

Kruidvat Originals Gezichtsmaskers

Ten slotte is er nog het Dragon Fruit Peel-Off Masker, een superleuk masker dat je, wanneer het opgedroogd is, van je huid moet aftrekken. Ik hou van peel-off maskers, het gevoel wanneer je het van je huid trekt is zo satisfying! Wat minder fijn is de ingrediëntenlijst: het tweede ingrediënt is alcohol. Logisch, want het masker moet snel droog worden, maar zo jammer! Het masker is wel leuk om eens te gebruiken, en je kan het ook bijna in één keer van je gezicht trekken. Heerlijk.

Kruidvat Originals Gezichtsmaskers

Conclusie

Er bestaan over het algemeen drie soorten maskers: kleimaskers, crèmemaskers en peel-off maskers. Daar heeft Kruidvat heel goed op ingespeeld met zijn Originals Gezichtsmaskers. De drie maskers zijn oké. Niet spectaculair, maar wel leuk. Als ik een favoriet moet kiezen, is dat het Shea Butter Crèmemasker: het voedt mijn huid op een zachte manier en nadien ziet mijn huid er stralend uit. Het crème- en het kleimasker hebben elk een mooie ingrediëntenlijst, met parfum halverwege de lijst, maar het peel-off masker bevat echt veel alcohol. Ik geef de maskers alledrie een 6/10. Ze zijn leuk, en voor de prijs hoef je ze niet te laten, maar verwacht geen wonderen.

Heb jij deze maskers al geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.