Mijn 10 Favoriete Donkere Herfstlipsticks!

Als er één ding is aan de herfst dat ik fantastisch vind, is het wel donkere lippen! Ik draag heel graag een statement lipstick, en de herfst is hét seizoen om naar de dark side te gaan. Ik kies vandaag de tien lipsticks uit mijn uitgebreide lipstickcollectie die ik het best bij de herfst vind passen. De kleurtjes zijn bovendien ook heel geschikt voor de feestdagen, dus lees snel verder!

Mijn 10 Favoriete Donkere Herfstlipsticks!

Waar ik in de zomer altijd kies voor felrood, koraal of roze lipsticks, ga ik in het najaar steevast voor een donkere tint. Het liefst ga ik daarbij ook voor een matte finish, maar ik durf ook best wel eens een glanzende lipstick te dragen.

Mijn 10 Favoriete Donkere Herfstlipsticks!

Van donkerroze naar paars, van bruin naar zwart. Zolang de lipstick maar donker genoeg is, ben ik fan. Ik heb zelf ook erg gepigmenteerde lippen, en ik vind dat ik er zonder een lipstick die donker genoeg is nogal dof uitzie.

Mijn 10 Favoriete Donkere Herfstlipsticks!

Hierboven zie je van links naar rechts de volgende vier lipsticks:

Mijn 10 Favoriete Donkere Herfstlipsticks!

Van links naar rechts zijn de lipsticks hierboven:

Mijn 10 Favoriete Donkere Herfstlipsticks!

En ten slotte:

Mijn 10 Favoriete Donkere Herfstlipsticks!

Alleen al naar de lipsticks kijken geeft me een herfstachtig, én feestelijk gevoel. Laten we gaan swatchen!

Mijn 10 Favoriete Donkere Herfstlipsticks!

Makeup Revolution Lipstick in de kleur Fusion

Als ik swatches op mijn arm heb staan, vind ik het altijd zo verleidelijk om dit te doen! En zo heb ik meteen de ideale herfstkleur gemengd, haha!

Makeup Revolution Lipstick in de kleur Fusion

Zo, dit waren mijn tien favoriete herfstlipsticks. Ik vond het superleuk om ze allemaal bij elkaar te zien, wat een feestelijk tiental!

Welke lipstick vind jij het mooist? En draag jij in de herfst en tijdens de feestdagen ook zo graag donkere lippen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.