OOTD: Knee-High

Knee-high en overknee boots zijn dé trend van het moment. Nu het weer echt koud begint te worden, kon ik niet langer aan die trend weerstaan. Ik besloot om te gaan voor mijn eerste paar hoge laarzen! Vandaag toon ik je een vrij casual outfit. Zelf draag ik meestal een jeans, en door de laarzen te combineren met een losse blouse zijn ze erg draagbaar. Lees dus snel verder als je wil zien hoe ik mijn overknee boots draag!

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

OOTD: Knee-High

Overknee boots worden tegenwoordig vaak gecombineerd met een jurkje of een rokje, maar je kan ze ook heel casual stylen door er een jeans bij te dragen. Deze outfit is bovendien heel geschikt voor deze koudere dagen, want de laarzen zijn echt heel erg warm! Ik speelde deze keer op veilig en koos voor grijstinten, voor mij een favoriete combinatie.

Loisir

Het horloge dat ik vandaag droeg is een echt statementstuk. Hij is van Loisir en de wijzerplaat is 47 en dat is echt groot! Ik was bang dat hij voor mijn polsen té groot zou zijn, maar ik vind het juist cool dat hij zo groot is. Hij geeft het geheel een stoere look!

Overknee boots: Loavies // Jeans: Pull & Bear // Hemd: Primark // Horloge: Loisir via AperfectGift.nl // Krultang: Remington

Ben jij een fan van overknee boots?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.