CATRICE Neo-Natured Lip Colour

Het is al een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een makeup product kocht, want mijn bureau ligt nog helemaal vol met items die ik nog moet testen. Maar toen ik vandaag voorbij het CATRICE schap liep, kon ik echt niet anders dan even een kijkje nemen. De Neo-Natured collectie lag er namelijk, en daar had ik al een tijd naar uitgekeken. Vooral de lipsticks vond ik er prachtig uitzien, dus die nam ik even mee. Alle kleuren. Echt waar. Lees snel verder!

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

De Neo-Natured limited edition van CATRICE is geïnspireerd op de natuur. Dat is heel duidelijk, want de verpakkingen van de producten hebben een natuurlijke look, en de blush en de lipsticks zijn zelfs gemaakt van bamboe!

  • CATRICE Neo-Natured Lip Colour, €4,99 per stuk

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

Ik vind de hulzen echt fantastisch, ze zijn gemaakt van echt bamboe! Deze hulsjes gaan zo mooi staan bij de rest van mijn collectie, ik ben verliefd! Ik vond ze zo mooi, dat ik alle drie de kleuren mee naar huis nam!

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

Hoewel de hulsjes dichtgekleefd waren toen ik ze kocht, was het puntje van de linkse lipstick afgebroken. Zo jammer, maar dat kan gebeuren.

Dit zijn de drie Lip Colours uit de collectie (van links naar rechts)

  • C01 NUDEtral Nature
  • C02 Maroon Mélange
  • C03 Woodlands LiBERRY

C01 NUDEtral Nature C02 Maroon Mélange C03 Woodlands LiBERRY

Op de foto hierboven heb ik de drie lipsticks op mijn arm geswatcht. Ze zijn alledrie superdekkend en enorm crèmig. Alledrie hebben ze een glanzende finish. Prachtige kwaliteit.

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

Op de foto’s hierboven draag ik geen lipstick. Mijn lippen zijn van nature vrij sterk gepigmenteerd, en ik merk dat ze nu eens donkerder zijn, en dan weer een stuk lichter. Vandaag zijn ze vrij donker.

C01 NUDEtral Nature

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

De nude, neutrale tint uit de lijn is een vrij perzikkleurige nude tint. Normaal gezien ben ik echt niet zo voor de nude lipsticks, maar deze is best oké voor mijn huid. Hij is vrij warm van kleur, dus hij zal niet bij iedereen even goed staan. Maar als jij ook het mooist staat met een warme lipkleur, en je bent op zoek naar een nude tint dan is deze iets voor jou.

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

Over de dekking van deze lipstick heb ik zeker niet te klagen. Hij brengt gemakkelijk aan, en voelt zacht aan op mijn lippen, maar benadrukt heel lichtjes de velletjes op mijn onderlip.

C02 Maroon Mélange

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

Oh, dit is helemaal iets voor mij. Maroon Mélange is een dieprode tint die perfect bij de herfst past. Ik draag zelf heel graag rode en donkere lipsticks, dus ik voel me heel goed in deze kleur!

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

En dan die textuur! De lipstick is superzacht en -glanzend, en ziet er bijna gel-achtig uit op mijn lippen. Hij voelt superglad op mijn lippen, maar jammer genoeg blijft hij door die hemelse finish ook niet overdreven lang zitten. Als je hem draagt, neem je hem dus best mee in je tasje om hem regelmatig bij te werken!

C03 Woodlands LiBERRY

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

Ook deze kleur is vrij donker, maar Woodlands LiBERRY is veel paarser dan Maroon Mélange. Daardoor is de tint ook koeler, maar niet zo koel dat hij niet meer bij mijn huid past. Ook deze tint is helemaal mijn ding, zeker in deze periode!

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

De finish van Woodlands LiBERRY is iets minder glanzend dan die van Maroon Mélange, maar daardoor zeker niet minder mooi. Opnieuw een heerlijke lipstick om op je lippen te dragen.

CATRICE Neo-Natured Lip Colour

Conclusie

Wauw, wat ben ik blij met deze prachtstukken. De hulsjes van de Neo-Natured Lip Colour lipsticks zijn fantastisch, en gemaakt van bamboe. De kwaliteit van de lipsticks is echt hoogstaand, elke tint dekt perfect en heeft een hemelse textuur. Ook de kleurkeuze vind ik fantastisch: één nude tint – waar ik nog eens mee sta, ook, stel je voor! – en twee donkere tinten die perfect zijn voor de herfst. Ik ben enorm te spreken over deze mooierds!

Mijn bloemenkrans is trouwens gemaakt door Miek!

Heb jij iets geprobeerd uit de Neo-Natured Limited Edition van CATRICE?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.