ProNails Anti-Age Hand Care

Op de persdagen vorige week in Antwerpen maakte ik voor het eerst kennis met ProNails. Ik had al eerder gehoord over de lakjes, maar deze keer ging het niet over de nagellak van ProNails. Het merk heeft ook een aantal lijnen van handverzorging, en daar mocht ik een paar producten van uitproberen. Ik kreeg drie items uit de Anti-Age lijn mee naar huis, en vandaag wil ik die graag met je delen! Lees snel verder!

ProNails Anti-Age Hand Care

In totaal bevat de Anti-Age handverzorgingslijn zes producten. Ze hebben verschillende handcrèmes (uiteraard), handzeep, een handserum en een handmasker. Hierboven zie je de volgende drie producten:

  • ProNails Deep Defense Hand Serum, 30ml voor €26,95
  • ProNails Gentle Hand Soap, 300 ml voor €14,50
  • ProNails Anti-Age Hand Cream Rich SPF 15, 50ml voor €12,50

ProNails Anti-Age Hand Care Gentle Hand Soap

Ik vind mijn handen verzorgen heel belangrijk, want ik haat het gevoel van droge handen. Een handzeep die niet uitdroogt is daarom een must, en dat is deze Gentle Hand Soap zeker. De zeep bevat 1% melkzuur, dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen, maar ook het vocht vasthoudt in de huid. De textuur is heerlijk romig, de zeep ruikt lekker subtiel, en mijn handen voelen na het wassen eens niet droog aan.

ProNails Anti-Age Hand Care

Nadat ik mijn handen heb gewassen smeer ik ze altijd in. Altijd. Ik kan echt niet zonder handcrème, en soms vind ik zelfs dat enkel een handcrème niet genoeg doet voor mijn huid. Ik had nooit eerder een handserum gebruikt, en ik wist niet eens dat het überhaupt bestond. Het Deep Defense Hand Serum beschermt én verzorgt de huid van je handen.

ProNails Anti-Age Hand Care

Ik hooooooouuuuuu van serums, en ik werd daarom ook meteen enthousiast toen ik ontdekte dat het Deep Defense Hand Serum ook écht een serum is. De textuur is licht en vloeibaar, het serum trekt snel in en doet mijn handen heerlijk zacht aanvoelen. Héérlijk!

ProNails Anti-Age Hand Care

Na het serum gebruikte ik ook de handcrème. Ik ben een echte handcrème-kenner, ik heb al zoveel handcrèmes geprobeerd en ik weet exact wat een handcrème goed maakt. De Anti-Age Hand Cream Rich SPF 15 werkt tegen veroudering, maar beschermt de huid ook tegen UV-stralen.

ProNails Anti-Age Hand Care

De structuur van de handcrème is veel steviger dan het serum. Hij voelt romig, maar niet vet aan op mijn huid. De crème smeert goed uit, voelt heerlijk zacht aan, maar laat geen vettig laagje achter. De handcrème is zonder twijfel goedgekeurd!

ProNails Anti-Age Hand Care

Conclusie

Mijn eerste kennismaking met ProNails is erg positief! Ik verzorg mijn handen heel graag, dus de producten vielen alledrie erg in de smaak. De handzeep droogt mijn handen niet uit en het serum is een ideale aanvulling op de handcrème – die ook heel fijn is. Als ik een favoriet moet kiezen uit de producten, kies ik voor het serum. Ik hou echt van serums én van handverzorging, dus dit is de perfecte combinatie! Een mooie eerste indruk, dus!

Hoe verzorg jij je handen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.