Decoratie in het Atelier

Zoals jullie ondertussen waarschijnlijk al weten, ben ik een maand geleden gestart met een nieuwe zaak. Samen met Miek geef ik workshops over makeup en haar, en dat in ons hoogsteigen, zelf ingerichte pand. Om van ons ‘atelier’ een inspirerende plek te maken, zijn we dan ook volop bezig geweest met het zorgvuldig uitkiezen van decoratie. Vandaag deel ik de mooiste decoratie uit het atelier! Lees snel verder als je wat inspiratie wil opdoen!

Het Atelier Decoreren

Ik begin met iets dat ik al eens eerder heb getoond. Een hele tijd geleden kreeg ik van Talking Tables een glittergordijn en slingers opgestuurd. Ik gebruikte het gordijn al eerder, maar ik had het bijgehouden en we vonden het wel leuk om het in ons atelier op te hangen.

Het Atelier Decoreren

Om het gordijn af te werken gebruikten we bovenaan een ananasslinger, die we over de bovenkant drapeerden. Ik vind het er super feestelijk en happy uitzien!

Het Atelier Decoreren

Op het openingsfeest van de workshops kregen we deze awesome plant! Hij is supergroot en ziet er futuristisch uit, het is echt een statement stuk. We waren lang bezig met het zoeken van de perfecte plaats voor de plant, en op het uiteinde van de tafel vinden we hem het mooist!

Decoratie in het Atelier

Hier ben ik ook zo blij mee! Ik liet een van mijn favoriete foto’s drukken op plexiglas bij Photogifts.nl. We willen er ook een van Miek laten drukken, maar we zijn nog op zoek naar de perfecte foto die bij de stijl van deze past!

Decoratie in het Atelier

We twijfelden erg wat voor finish we wilden, maar een foto op plexiglas vonden we het beste passen bij de stijl van ons atelier. Toen ik mijn foto aankreeg, was ik super enthousiast: het ziet er zo mooi uit. Het is echt een grote foto, en het plexiglas geeft het een luxueuze uitstraling.

Decoratie in het Atelier

Ik had verwacht dat de kwaliteit van de foto wat minder zou zijn, maar dat was niet het geval. De kleuren zijn exact als op de originele foto, en de kwaliteit ziet er prachtig uit. Ik kan niet wachten om die van Miek ook te laten drukken!

Decoratie in het Atelier

Hier krijg ik ook zo veel complimenten over: deze lamp heeft mijn papa gemaakt. Hij is volledig ge-upcycled, en dat is ook een beetje de idee die we willen uitstralen.

Decoratie in het Atelier

Verder hebben we onze ruimte versierd met mooie kleine items. Bij de opening kregen we veel leuke dingetjes, zoals dit flesje met de quote This is my happy place. Al die kleine spulletjes maken het zo leuk!

Heb jij nog leuke ideetjes om het atelier aan te kleden? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.