Colleen Rothschild Radiant Cleansing Balm

Ik reinig mijn huid heel graag met zachte producten zoals olie of een zachte melk. Een tijd geleden ontdekte ik dat er ook balsems bestonden om je huid te reinigen. Ondertussen heb ik al een paar keer een balsem gebruikt om mijn gezicht te reinigen en ik vind het wel een fijn gevoel. Onlangs kreeg ik een pakketje aan waar zo’n balsem in zat, en uiteraard trok die meteen mijn aandacht. Lees snel verder als je wilt weten wat ik vind van de Colleen Rothschild Radiant Cleansing Balm

Colleen Rothschild Radiant Cleansing Balm

De Colleen Rothschild Radiant Cleansing Balm is een balsem die niet enkel je huid reinigt, maar ze ook verzorgt. Door de zorgvuldig uitgezochte ingrediënten wordt de huid gekalmeerd en de poriën ontstopt. Black Seed Oil is een sterke anti-oxidant en moringa-olie zorgt voor een heldere uitstraling!

Colleen Rothschild Radiant Cleansing Balm

In de pot zit 100ml balsem, en ik heb gemerkt dat hij erg zuinig in gebruik is doordat hij vast is. Bij de balsem krijg je ook een katoenen doek, waarmee je de balsem kan wegvegen. De ingrediëntenlijst van de balsem ziet er echt goed uit: een aantal verzorgende oliën en hoewel er wel parfum in de balsem zit, staat dat op het einde van de lijst.

Colleen Rothschild Radiant Cleansing Balm

Hij is ook erg fijn in gebruik: je neemt een klein beetje van de balsem in je handen en je warmt hem even op tussen je vingers. Dan masseer je de zachte olie-crème-achtige substantie in je huid, en ik gebruik hem ook over mijn ogen en lippen. Maak dan het doekje nat en veeg de balsem weg. Na gebruik voelt mijn huid ongelooflijk zacht aan, en waar ik soms last heb van droge plekjes is nu mijn hele huid gehydrateerd. Nadien breng ik altijd nog wel een dagcrème aan. De balsem laat geen vet laagje achter op mijn huid, maar geeft wel een helder effect. Mijn oordeel is duidelijk positief: hij doet zijn werk, en is heel fijn in gebruik! 

Kende jij Colleen Rothschild al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • Het klinkt alvast als een geweldig product! Ik heb het zelf wel nog nooit gebruikt en ik denk niet dat ik al gehoord had van het merk, maar het ziet er ook gewoon mooi uit! Ik onthou dit zeker

  • Elisa schreef:

    Ik ben echt zot van cleansing balms, zoveel aangenamer dan schuimende reinigers! Mijn favoriet is die van Oskia, heb er toevallig ook net een review over geschreven op mijn blog. Mijn huid wordt er zo zacht, gevoed en glowy van! Maar deze klinkt ook érg fijn, komt op mijn wishlist!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.