OOTD: Suède

Suède is echt zalig! Ik hou van zachte stofjes, dus items van suède – of met een suède look – trekken me altijd aan. De outfit van vandaag is daarom all out suède, met wel drie suède items! Ik ben enorm benieuwd wat jullie vinden van mijn outfit, dus lees snel verder!

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

OOTD: Suède

Ik vind deze outfit echt fantastisch! Ik draag in de herfst of in de winter amper jurkjes omdat ik geen panty’s draag – ik haat het gevoel – maar met deze hoge laarzen is mijn outfit een stuk warmer dan met blote benen. Hoe leuk zijn de laarzen, trouwens? Ze zijn van Sacha en je kan ze ook in het zwart verkrijgen. Ik had verwacht dat ze wat koud zouden zijn omdat ze een peeptoe hebben, maar dat valt echt goed mee!

Het tweede suède item van mijn outfit is het tasje. Het heeft een heerlijke boho-look, met de veertjes en tassles. Hoewel het tasje best klein is, past er nog echt veel in! De clutch, choker en oorbellen kreeg ik van Yehwang, een groothandel met meer dan 20 000 verschillende trendy sierraden en accessoires.

Omdat er nog niet genoeg suède in mijn outfit zat, deed ik ook mijn suède jurkje aan. Ik vond het een tijd geleden bij Primark en het zit ongelooflijk lekker! En het is zooooo zacht!

Overknee laarzen: Sacha // Jurkje: Primark // Clutch: Yehwang // Choker: Yehwang // Hemdje: Odds & Ends // Oorbellen: Yehwang

Wat vind jij van suède?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.