Nügg Intense Lip Boosting Mask

Wat zijn mijn lippen soms ongelooflijk droog! En het gevoel van droge lippen, dat wil toch niemand? Een balsem kan veel doen op zulke dagen, maar als het echt dramatisch is grijp ik naar de grote middelen. Onlangs ontving ik een lipmasker van Nügg, want ja: je lippen hebben soms ook wat extra liefde nodig. Vandaag test ik de Intense Lip Boosting Mask uit, dus lees snel verder!

Nügg Intense Lip Boosting Mask

Het Nügg Intense Lip Boosting Mask lipmasker is een masker dat je lippen hydrateert, voedt én plumpt. In de verpakking zit 7 gram, dat lijkt niet zoveel, maar ik heb gemerkt dat het masker erg zuinig is in gebruik!

Nügg Intense Lip Boosting Mask

Op de achterkant staat heel wat informatie over het masker. Zo lees ik bijvoorbeeld af dat het masker 100% vegan is, heel interessant!

Nügg Intense Lip Boosting Mask

De verpakking vind ik super schattig, het is een klein gouden bolletje dat je kan open draaien. De substantie is vrij dik, het voelt een beetje als een zalfje.

Nügg Intense Lip Boosting Mask

Nu is het hoog tijd om het Nügg Intense Lip Boosting Mask te testen. Zoals je kan zien zijn mijn lippen droog, héél droog! Vooral de binnenkant van mijn onderlip is echt dramatisch.

Nügg Intense Lip Boosting Mask

Gelukkig komt het Nügg Intense Lip Boosting Mask mijn lippen redden. Ik bracht een royale laag van het masker aan op mijn mond en liet het 20 minuten intrekken. Ik voelde meteen dat het een plumping effect had, want de crème tintelde lichtjes op mijn lippen. Niet overdreven, maar ik voelde het wel.

Nügg Intense Lip Boosting Mask

Na 20 minuten veegde ik het masker weg met een tissue en het verschil was meteen duidelijk. Mijn lippen zijn véél zachter, en intens gehydrateerd. Qua plumping effect kan ik me niet echt uitspreken, ik zie niet meteen verschil, maar dat vind ik ook niet erg.

nugg-3

Conclusie

Het Nügg Intense Lip Boosting Mask lipmasker is een echte lifesaver. Mijn lippen waren echt kurkdroog, en na 20 minuten zijn ze helemaal kiss-proof. Het enige dat ik een beetje mis is het plumping effect, maar op zicht vind ik dat niet eens zo erg. Dit masker hou ik deze winter altijd dichtbij! Dankjewel, Nügg!

Hoe verzorg jij je lippen? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.