Get Ready With Me: Party! + WIN!

De feestdagen komen eraan! En om goed voorbereid te zijn, laat ik je vandaag zien hoe ik mij klaarmaak voor een feest. In de video zie je hoe ik mijn haar doe, mijn ogen en lippen opmaak, mijn tanden wit maak én mijn favoriete feestoutfit. En ik heb ook heel leuk nieuws: speciaal voor de feestdagen mag ik iemand blij maken met een set iWhite producten! Lees dus snel verder!


 

Dit is mijn eerste Get Ready With Me video, en het was zo leuk om hem te maken! Ik koos voor een vrij basic look, die toch de nodige feestelijkheid uitstraalt.

Get Ready With Me: Party! + WIN!

Haar

Voor mijn haar gebruikte ik de Babyliss C338E, een hele dikke krultang met een doorsnede van 39mm. Ik maakte losse, natuurlijke golven in mijn haar. Supersimpel, snel en je kan er weinig mee verkeerd doen.

Makeup

Get Ready With Me: Party! + WIN!

Ik wou dat mijn ogen opvielen, dus ik gebruikte het oogschaduwpalette uit de Yves Rocher kerstcollectie. Daarmee maakte ik – opnieuw – een snelle look met wat licht en schaduw, zodat mijn ogen iets meer gedefinieerd zijn. Voor mijn lippen koos ik voor een dieppaarse tint, zodat mijn tanden éxtra wit lijken!

Tanden

Get Ready With Me: Party! + WIN!

Bij de feestdagen hoort een stralende glimlach! Ik gebruik uiteraard mijn geliefde iWhite combinatie: ik flos mijn tanden met de flosdraad, gebruik de Whitening Toothpaste om mijn tanden te poetsen en spoel mijn mond met het mondwater. Dan gebruik ik de iWhite Instant kit en die laat ik 20 minuten zitten. Ik merk dat het belangrijk is dat ik de producten combineer: zo krijg ik het allerwitste resultaat!

Ben je benieuwd geworden naar de producten van iWhite? Hier vind je meer informatie over het assortiment en interessante kortingen: https://shop.iwhiteinstant.com/

Outfit

Get Ready With Me: Party! + WIN!

Ik ben echt verliefd op dit jurkje! De stof is heel stevig en voelt zacht aan langs de binnenkant. De metallic finish maakt het geheel feestelijk zonder overdreven te zijn. Ik hield mijn schoenen simpel en koos voor basic zwarte, korte laarsjes. Op de foto hierboven heb ik trouwens zo’n vuurwerkstokje vast, maar dat zie je niet doordat het zo licht is, haha!

WINACTIE

Zoals ik al zei mag ik een iWhite set weggeven! De winactie loopt vanaf vandaag tot 20 december, en de winnaar zal net als ik een stralende glimlach hebben voor de feestdagen!

Het enige dat je hoeft te doen is de Facebookpagina van Silkeblogs liken! Laat zeker ook een reactie achter met een geldig e-mailadres zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt!

Om extra kans te maken kan je ook dit doen:

Wat is jouw ultieme party look?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

23 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.