Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Wenkbrauwen vind ik echt fantastisch. Je kan er zoveel kanten mee uit en het kan je gezicht en look volledig veranderen. Ik heb zelf hele volle, dikke, donkere wenkbrauwen, dus het is soms nogal een opdracht om ze te temmen. Toch vind ik dat het bijtekenen heel wat verschil kan maken. Maar voor echte #browsonfleek heb je goede producten nodig. Ik test vandaag een paar wenkbrauwproducten van Eylure, bekend van hun nepwimpers! Lees snel verder.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Ik test vandaag drie producten:

  • Eylure Brow Pomade in de kleur Blonde, €11,99 bij de drogist;
  • Eylure Brow Contour in de kleur Blonde, €11,99 bij de drogist;
  • Eylure Brow Amplifier in de kleur Blonde, €10,95 bij de drogist.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Ik was het meest benieuwd naar de Brow Pomade. Het product doet me denken aan die van Anastasia Beverly Hills en die is zo populair! Ik werk heel graag met penseeltjes op mijn wenkbrauwen, dus ik denk dat dit echt iets voor mij gaat zijn.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

In het glazen potje van de Eylure Brow Pomade zit een vrij dikke crème in een assige, blonde kleur. Het potje bevat niet heel veel product, maar ik weet uit ervaring dat je héél lang met een klein beetje doet. Bovendien is de Brow Pomade waterproof, dat is zo fijn!

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Hierboven zie je een swatch die ik van de Eylure Brow Pomade maakte met een plat kwastje. De kleur is ideaal: niet te donker, en zeker ook niet te warm. De crème dekt heel mooi en smelt mooi samen met mijn huid.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Laten we hem meteen testen! Hierboven zie je hoe mijn wenkbrauwen eruitzien zonder makeup. Ik heb best veel wenkbrauwhaartjes, maar ik wil mijn wenkbrauwen iets voller en strakker.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Hierboven zie je hoe mijn wenkies eruitziet met de Eylure Brow Pomade in de kleur Blonde.

Ik vind niet alleen de kleur perfect, ik vind ook dat het product super gemakkelijk werkt. Doordat je de gel aanbrengt met een kwastje kan je je wenkbrauwen heel precies bijwerken. Ik ben volledig fan van dit product!

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Het tweede wenkbrauwproduct van Eylure dat ik uitteste, was de Brow Contour, ook in de kleur Blonde. Het is een dubbelzijdig potlood, met aan de ene kant een wenkbrauwpotlood en aan de andere kant een highlighter.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Het wenkbrauwpotlood is vrij dik, dus ik weet niet of het wel zo gemakkelijk werkt. Ik gebruik zelf altijd fijne potloodjes, en het puntje moet voor mij altijd heel scherp zijn.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Aan de andere kant zit een matte highlighter, die je kan gebruiken op je wenkbrauwbot voor een lift in je wenkbrauwen.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Hierboven heb ik de twee kanten van de Eylure Brow Contour op mijn arm geswatcht. Het potlood is fijner dan verwacht, want doordat hij niet heel vet of romig is kan je wel een strak lijntje zetten. De highlighter is wél romig, maar dat vind ik juist fijn voor een highlighter.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Ik haal er opnieuw mijn kale wenkbrauwen bij.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

En dit is hoe mijn wenkbrauwen eruitzien als ik ze heb bijgewerkt met de Eylure Brow Contour. Ik heb het potloodje gebruikt om mijn wenkbrauwen wat strakker te zetten, en de highlighter heb ik met mijn vingers subtiel aangebracht onder mijn wenkbrauw.

Het product werkt fijn, en het resultaat is mooi en natuurlijk. Toch verkies ik de Brow Pomade boven dit tweezijdig potlood, want daarmee kan ik toch nog iets strakker werken.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Ten slotte heb ik ook nog de Brow Amplifier, een wenkbrauwgel die je wenkbrauwen op z’n plaats houdt, ze voller maakt én een vleugje kleur toevoegt.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

De Brow Amplifier heeft een mini borsteltje waarmee je het product door je wenkbrauwen kan kammen. Ik vind het heel fijn dat de applicator zo klein is, want zo kan ik heel precies werken!

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Dit is de kleur Blonde. Het is opnieuw een heel assige tint, ik vind hem zelfs een beetje naar grijs neigen.

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Op de foto hierboven heb ik eerst mijn wenkbrauwen bijgetekend met de Brow Contour en vervolgens de Brow Amplifier aangebracht.

Ik merk dat er voor mijn wenkbrauwen iets te veel product op het borsteltje zit als ik het gewoon uit de huls trek. Ik veeg dus het borsteltje af voordat ik het door mijn wenkbrauwen haal en dat is genoeg om ze een laagje te geven. De gel houdt mijn wenkbrauwhaartjes stevig in bedwang, en maakt ze ook iets koeler van kleur. Ik denk dat dit voor mij het ideale product is voor wanneer ik mijn wenkbrauwen net lichter heb geverfd. Dan zijn ze soms wat warmer van kleur, en deze gel neutraliseert die warme tinten. Nice!

Eylure Brow Contour, Pomade & Amplifier

Conclusie

De wenkbrauwproducten van Eylure hebben me zeker niet teleurgesteld. De kleur Blonde is echt perfect voor mij – logisch – en de producten zijn alledrie heel fijn. Als ik één van de drie mag kiezen als favoriet, kies ik de Brow Pomade, die zit nu ook in mijn everyday tasje. Ik geef de Brow Pomade dan ook een 9/10, de Brow Contour een 7/10, en de Brow Amplifier een 8/10. Drie fijne producten, die ik zeker vaker ga gebruiken!

Heb jij de wenkbrauwproducten van Eylure al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.