Silkesnaps November 2016: Nieuwe tattoo? / Persdagen / Opnames

December en de feestdagen staan voor de deur! Vandaag blik ik daarom even terug op de voorbije maand en toon ik je wat ik allemaal gedaan heb. In november ben ik voornamelijk bezig geweest met een héél speciaal project, maar ik mag het helemaal nog niet met jullie delen. Frustrerend! Maar vanaf het moment dat ik dat wel mag, breng ik jullie op de hoogte. Bovendien heb ik deze maand ook nog heel wat andere spannende dingen gedaan; lees snel verder!

Silkesnaps November 2016

Ik begin met deze ultrasnoezige foto van mij met Lewie! Lewie is het hondje van Miek, en ze is echt SUPER SCHATTIG! Ze wil de hele tijd knuffelen en is fluffyyyyyy!

Silkesnaps November 2016

Vorige vrijdag kwam mijn video voor de feestdagen ook online. In de video zie je hoe ik mijn haar krul, me opmaak, en mijn perfecte feestoutfit. Voor die video kon ik rekenen op Miek, het zou niet gelukt zijn zonder haar!

Silkesnaps November 2016

Naar aanleiding van de persdagen in Antwerpen werd ik uitgenodigd om te gaan lunchen bij Flâneur! Superlekkere spaghetti, ik heb er echt van genoten!

Silkesnaps November 2016

In november vonden dus de Press Days in Antwerpen weer plaats. Twee dagen lang was er vanalles te doen en te zien. Woensdag had ik niet veel tijd om in Antwerpen rond te hangen, maar donderdag was mijn persdag! Ik begon de dag met een paar andere bloggers bij Divers, een leuk plekje in Antwerpen waar je heerlijke smoothie bowls kan ontbijten!

Silkesnaps November 2016

De hele dag werden we verwend met lekker eten en lekkere drankjes!

Silkesnaps November 2016

Ik had mijn nagels nog niet gelakt, dus ik ging even zitten bij Sally Hansen om mijn nagels een kleurtje te geven. Ik ging voor een peachy nude tint, het resultaat was supermooi!

Silkesnaps November 2016

Haha, en weer eten! ’s Middags lunchten we bij Oona, waar we dit prachtige én lekkere eten voorgeschoteld kregen. Echt een kunstwerkje op een bord.

Silkesnaps November 2016

Ik plaatste deze foto op Instagram, omdat ik aan het twijfelen was of deze laarzen wel onder een jurkje pasten. Gelukkig vonden jullie allemaal van wel, dus combineerde ik een paar dagen later overknee boots met een jurkje!

Silkesnaps November 2016

Het was al een tijdje geleden dat ik naar Gent ging, en Jordi moest er zondagavond optreden. We namen daarom samen de trein naar Gent, maar eerst gingen we uiteraard nog sushi eten!

Silkesnaps November 2016

Ik ben stiekem een beetje aan het denken om nog een tattoo te laten zetten. Ik ben totaal nog niet zeker van de tekening of de plaats, maar het idee om er nog een te zetten zit in mijn hoofd. Gelukkig bestaat er henna, en de jongen die mijn eerste tattoo heeft gezet was zo vriendelijk om met henna een tekening te maken. Ik vind het er best cool uitzien, wat vind jij?

Silkesnaps November 2016

En na een lange tijd werd het ook weer eens tijd om uit te gaan. Samen met mijn vriendinnen trokken we vorig weekend naar Klub Goud, in de A-tower in Antwerpen. Het was superleuk, maar ik heb wel een stuk van de avond gemist omdat ik opgesloten zat op het toilet!

Silkesnaps November 2016

En afsluiten doen we met dit shot van in mijn woonkamer. Zaterdag had ik samen met Jordi opnames voor een reclamespot. Zodra hij uit is laat ik hem zeker zien!

Wat heb jij deze maand zoal gedaan? Wat denk jij: zou ik een nieuwe tattoo laten zetten?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.