Babor Delicious Eye Shadow Collection

Het is echt bijna tijd voor de feestdagen, binnen minder dan een maand is het Kerstmis! En bij die feestdagen horen feestelijke producten. Ook bij Babor hebben ze dat goed begrepen: met de persdagen in Antwerpen kreeg ik een prachtig gouden palette met vier oogschaduwtinten mee naar huis. Ondertussen heb ik het palette een paar keer gebruikt, en vandaag wil ik het graag met je delen. Lees snel verder!

Babor Delicious Eye Shadow Collection

Het oogschaduwpalette zit in een prachtig doosje, maar dat ben ik al gewoon van Babor. Het merk straalt altijd luxe uit, en dat is bij deze Babor Delicious Eye Shadow Collection niet anders. Het doosje is goudkleurig, net als het palette zelf.

  • Babor Delicious Eye Shadow Collection, €29,00 bij het schoonheidsinstituut

Babor Delicious Eye Shadow Collection

Ook het palette zelf is een plaatje. Het is een echte eyecatcher en ik kan ernaar blijven kijken. Ik vind dit een ideaal cadeau voor de feestdagen!

Babor Delicious Eye Shadow Collection

Ook de binnenkant van het palette ziet er prachtig uit, en dan heb ik het nog niet eens over de oogschaduws zelf gehad. Langs binnen heeft het palette een grote spiegel, en er zitten ook twee superzachte sponsapplicators in het palette.

Babor Delicious Eye Shadow Collection

En dan de oogschaduws. Vier prachtige, feestelijke, glanzende tinten. De textuur ziet er in de pan echt al prachtig uit. Ook de kleurkeuze vind ik héérlijk, ik hou van bordeaux en het donkerblauw past er perfect bij.

Babor Delicious Eye Shadow Collection

Op de foto hierboven heb ik de tinten op mijn arm geswatcht. Dit is het pigment dat van de oogschaduws komt met één veeg. Wow!

Babor Delicious Eye Shadow Collection

Ik heb uiteraard ook een ooglook gemaakt met het Babor Delicious Eye Shadow Collection palette.

Babor Delicious Eye Shadow Collection

Op de binnenkant van mijn bewegend ooglid bracht ik de lichtroze tint aan, aan de buitenkant de donkerblauwe kleur en onder mijn onderste wimperrand gebruikte ik de bordeaux oogschaduw. De gouden highlighter met shimmers gebruikte ik in mijn binnenste ooghoek.

Babor Delicious Eye Shadow Collection

Ik hou van warme tinten op mijn onderste wimperrand, want dat ziet er altijd zo intens uit zonder té hard op te vallen. Met de oogschaduws valt goed te werken, want ze zijn erg zacht van structuur en blenden prachtig uit.

Babor Delicious Eye Shadow Collection

Conclusie

Wat een prachtig palette, deze Babor Delicious Eye Shadow Collection. Voor de vormgeving alleen al scoort hij hoge punten, maar de kleurkeuze van de oogschaduws én de kwaliteit ervan zijn ook zeer indrukwekkend. Het is de eerste keer dat ik een makeup product van Babor uitprobeer, maar net als de gezichtsverzorgingsproducten is dit oogschaduwpalette een schot in de roos. Van mij krijgt het palette een 9/10.

Heb jij de makeup van Babor al uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.