Nieuwe Laptop + Laptopsticker!

Het werd écht eens tijd. Mijn MacBook Air had ik al zo’n zes jaar, en hoewel hij mij echt zijn dienst heeft bewezen, had ik nood aan een update. Ik nam dus afscheid van mijn geliefde MacBook Air en besloot om te kiezen voor een MacBook Pro. Op mijn Air had ik al jaren een prachtige sticker, en zo kon ik hem altijd gemakkelijk herkennen. Mijn nieuwe laptop moest ik dus ook personaliseren, en al helemaal omdat Miek en ik nu dezelfde laptop hebben. Vandaag toon ik je dus mijn nieuwe laptop én mijn nieuwe laptopsticker! Lees snel verder!

Nieuwe Laptop + Laptopsticker!

Wat ziet hij er mooi uit, hé! Ik heb vanaf nu dus een MacBook Pro 13 inch, maar ik durfde niet de nieuwste te kiezen. Die heeft namelijk geen USB-poort enzo, huh? Dat gaat me iets te ver!

Nieuwe Laptop + Laptopsticker!

Ik ben echt enorm blij met mijn nieuwe laptop, want ik merk dat ik véél efficiënter werk. Ik heb meteen Final Cut Pro geïnstalleerd, en de eerste video op mijn nieuwe laptop was in een halfuurtje gemonteerd. En de batterij gaat zoooooo lang mee, mijn vorige laptop kon het maximaal zo’n uurtje volhouden. Heerlijk!

Nieuwe Laptop + Laptopsticker!

Uiteraard moest ik ook een nieuwe laptopsticker hebben om hem te personaliseren, en ik mocht er eentje zelf ontwerpen van Tenstickers. Superlief!

Nieuwe Laptop + Laptopsticker!

Op Tenstickers vind je behalve laptopstickers ook muurstickers, en het leukste is dat je de stickers zelf kan personaliseren!

Nieuwe Laptop + Laptopsticker!

Ik wou graag een marmeren look geven aan mijn laptop, maar gewoon marmer leek me zo cliché. Daarom liet ik mijn tattoo (ja, die op mijn arm) op de sticker drukken. Hoe origineel is dat!

Nieuwe Laptop + Laptopsticker!

Ik ben echt superblij met mijn laptop, én met mijn sticker. Mijn laptop is beschermd én ziet er supercool uit. Bovendien weet nu IEDEREEN dat hij van mij is!

Nieuwe Laptop + Laptopsticker!

Wat vind jij van mijn nieuwe laptopsticker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.