Cadeau-inspiratie: Bluetooth Speakers

Ik vind het altijd een avontuur om voor iedereen een leuk kerstcadeau te vinden! Ik kan uren verspillen met het bekijken van wishlists, cadeau-tips en hele webshops. Omdat ik zelf altijd zoveel moeite vind om voor iedereen een cadeau te vinden dat écht bruikbaar is, deel ik vandaag mijn cadeau-tip! Lees snel verder. 

Cadeau-inspiratie: Bluetooth Speakers

Met een bluetooth-speaker kan je iedereen blij maken. In ons atelier gebruiken we hem élke dag, en deze modellen zijn zo compact dat je ze gemakkelijk mee kan nemen.

Cadeau-inspiratie: Bluetooth Speakers

Het eerste model is deze speaker met led-verlichting. Hij is erg klein en past gemakkelijk in je rugzak, én geeft je meteen de nodige hoeveelheid swag met de flitsende lichtjes!

Cadeau-inspiratie: Bluetooth Speakers

Het tweede model is een simpele, zwarte speaker. Deze speaker van Xiaomi speelt je muziek heel fijn af en voelt stevig aan. Zijn batterij gaat tot 11 uur mee, indrukwekkend!

Cadeau-inspiratie: Bluetooth Speakers

Ik bestelde deze speaker via Telefoonhoesjestore.nl, een webshop die telefoonhoesjes aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar een iPhone 7 hoesje, een selfiestick, een Samsung Galaxy S7 hoesje of een coole bluetoothspeaker; er is voor iedereen iets te vinden!

Heb jij al een bluetoothspeaker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.