Nieuwe video’s op Odds & Ends

Zoals jullie ondertussen weten – dat hoop ik, tenminste – ben ik ongeveer een maand geleden samen met Miek begonnen met Odds & Ends. In onze prachtige ruimte (ja, we zijn er écht trots op) geven we elke week workshops over haar en makeup, en kan je langskomen om je haar en makeup door ons te laten doen. We zijn de voorbije maand druk bezig geweest met allerlei ideeën, en vanaf nu heeft Odds & Ends ook een YouTube-kanaal. Vandaag toon ik je de video’s die we tot nu toe hebben gepost!


We beginnen met deze video, waarin Miek mij de perfecte party-look aanmeet. We wilden graag even onze make-up talenten tonen, omdat we op de feestdagen dit jaar open zijn om iedereen op te maken! Op 24, 25 en 31 december kan je dus een afspraak maken zodat we ook jou helemaal party-proof maken. Om een afspraak te maken, kijk op onze Facebook pagina of op de website!

 Deze video maakte Miek nog voordat ik erbij kwam. We vinden het allebei heerlijk om met makeup te spelen en te experimenteren.

De derde en voorlopig laatste video is een haarvideo. In de eerste plaats geven wij bij Odds & Ends workshops, en in deze video zie je een van de hairstyles die je op jezelf leert doen in de workshop opsteken. Deze week zijn er twee workshops opsteken, woensdag en vrijdag. De workshop van vrijdag zit al vol, maar op woensdag zijn er nog een paar plaatsjes vrij!

Zo, nu zijn jullie ook op de hoogte van waarmee we ons bij Odds & Ends zoal bezig houden!

Wil jij ook eens zo’n workshop meedoen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.