Een Hemd Voor Hem: 4 Tips! + WIN (Gesloten)

Mannen in een hemd: ja! Een mooi overhemd is echt een basic dat in de kleerkast van iedere man hoort te hangen. Blijkbaar is het niet zo gemakkelijk om het perfecte hemd te vinden. Vandaag geef ik daarom vier tips voor het kiezen van het perfecte hemd. En daar krijg ik hulp bij! Lees snel verder.

WIN! Een Hemd Voor Hem: 4 Tips!

1. Kies je stof niet te dun

Zeker bij een wit hemd is dat belangrijk. Een wit hemd is een musthave voor iedere man, maar het is wel belangrijk dat het hemd niet doorschijnt! Kies dus voor een stevige stof, zeker als je een wit hemd draagt.

WIN! Een Hemd Voor Hem: 4 Tips!

2. Ga voor een getailleerde look

Een wijd of recht hemd is niet meer van deze tijd. Kies daarom eerder voor een getailleerd hemd, want zulke hemden zitten strakker rond het lichaam en benadrukken een mannelijk silhouet.

WIN! Een Hemd Voor Hem: 4 Tips!

3. Kijk ook naar de boord

De keuze van de boord hangt ten eerste af van de vraag of je een stropdas draagt of niet. Je boord moet je das kunnen bedekken, en als je een das draagt is het handig om knoopjes in de boord te hebben.

WIN! Een Hemd Voor Hem: 4 Tips!

4. De mouw van je hemd moet zichtbaar zijn

Zorg ervoor dat de mouw van je hemd ongeveer een centimeter zichtbaar is onder de mouw van je jasje. Anders kan je het effect krijgen van te lange mouwen, en dat komt snel slordig over!

WIN! Een Hemd Voor Hem: 4 Tips!

Verder raad ik je aan om je eigen stijl te volgen. Een wit hemd vind ik persoonlijk een must-have, maar als je rekening houdt met bovenstaande tips kan je alle kanten uit!

WIN!

Goed nieuws! Nu je weet welk hemd je moet kiezen, mag je dat ook ineens doen. Ik mag een hemd t.w.v. €60 weggeven van www.hemdvoorhem.nl, een webshop gespecialiseerd in overhemden. Ze hebben een groot aanbod aan Olymp overhemden, maar ook merken als Calvin Klein en Venti.

Als je zelf ook een hemd wil winnen, voor jezelf of om cadeau te geven, laat dan een reactie achter in de comments met een linkje naar het hemd dat je zou willen én een geldig e-mailadres (zo kan ik je contacteren als je gewonnen hebt). De winactie loopt nog tot 13 december!

Waar let jij op als je een hemd uitkiest? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

21 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.