3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Het is al zo lang geleden dat ik voor het laatst ging shoppen, dus ik was superblij toen ik een webshop tegenkwam die helemaal mijn stijl is. Ik mocht van Bloggers Favorites een paar items uitkiezen, om te combineren tot drie nieuwe outfits! Lees snel verder als je wil zien welke items ik koos!

Outfit 1: Pink & Glitter

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Mijn eerste outfit draait helemaal om de glitters! Ik combineerde de Eye of the Tiger Sweater met een simpele jeans en witte sneakers.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Mijn jeans en mijn sneakers zijn allebei van Odds & Ends.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Het leukste aan deze outfit vind ik de coole crop top! Het is de Shine Top. Ik vind het model fantastisch, maar ook de kleur. Hij is ook verkrijgbaar in het zwart en in het zilver, maar roze is toch echt mijn favoriet!

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Om mijn outfit helemaal compleet te maken, droeg ik ook een horloge. Dit is La Vedette Rose Gold White/Pink van Cluse

Outfit 2: Bordeaux

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Mijn tweede outfit bestaat uit een bordeaux jurk, met de nodige accessoires. De Gianni Dress is verkrijgbaar in vijf kleuren en is een perfecte basic jurk.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Om de outfit wat minder simpel te maken, droeg ik deze envelope clutch vol parels bij mijn jurk.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Bij deze jurk wou ik graag pumps dragen, maar ik vond niet meteen iets dat het echt ‘af’ maakte. Toen kwam een vriendin met deze Dior pumps, en ik vond ze er perfect bij staan! Let vooral ook op het kleine lintje op de tip, dat ook bordeaux is!

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Toen ik de jurk voor het eerst aantrok, was ik al verliefd. Hij past perfect – dat gebeurt niet heel vaak bij mij – en de mouwen hebben voor mij de ideale lengte. Door de split aan de zijkant is hij ook nét iets minder basic. Love it!

Outfit 3: Miauw

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Mijn derde outfit vind ik zelf super schattig. Ik combineer een Miauw body met een bomber.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

De Brody bomber is van Bloggers Favorites, en is super licht. Misschien niet meteen iets voor in de winter, maar als vestje zeker voor de zomer heerlijk om te dragen. Ik hou ook van de bloemen die op de bomber geborduurd zijn.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

De jeans die ik draag is dezelfde als in de eerste outfit.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Ik heb zelf nooit eerder een body gehad, maar ik moet toegeven dat het best comfortabel zit! Het is perfect te combineren met een simpele jeans, maar je kan ook kiezen voor een rok. Zoveel opties!

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Ik vind de body echt heel cute, het poezengezichtje is grappig en geeft het geheel een speelse look.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

De sneakers die mijn outfit helemaal af maakten, zijn de Woden Ydun Leather Mesh sneakers. Ze zijn een beetje speciaal, door de mesh textuur, maar zo cool! Ik hou van de bruine details. Dit zijn echt sneakers die overal bij passen.

3 x Nieuwe Outfits met Bloggers Favorites!

Zo, mijn garderobe is weer aangevuld. Ik kan er weer een tijdje tegenaan. Mijn eerste kennismaking met Bloggers Favorites is duidelijk positief! Ik ben blij met alle items die ik uitgekozen heb.

Kortingscode

Ik heb ook een kortingscode voor jullie: met de code silkeblogs20 krijg je nog tot 31 januari 2017 20% korting!

Welke outfit vind jij het leukst? En is er een item dat je zelf ook zou willen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.