Saponified: Handmade Soaps

Ik ben nog volop aan het zoeken naar het perfecte cadeautje voor iedereen, en op mijn zoektocht kwam ik toevallig een pareltje tegen. Saponified verkoopt handgemaakte zeepjes, met allemaal natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor je huid. En bovendien doen ze ook iets extra’s voor het milieu. Lees snel verder!

Saponified: Handmade Soaps

Ik heb twee van de vier zeepjes besteld. Het aanbod is vrij beperkt, maar dat vind ik niet erg. Er zijn in totaal vijf varianten verkrijgbaar: twee mét, en drie zonder geur. Je kan ook een set van drie zeepjes kopen, en dan is het iets goedkoper.

Saponified: Handmade Soaps

De zeepjes werden snel geleverd, en toen ik mijn doosje opende zag ik de twee zeepjes liggen. Ze zijn prachtig verpakt in hout- en chlorinevrij papier, mét een echt zegeltje. Door de verpakking zien de zeepjes er extra duur uit!

Saponified: Handmade Soaps

Ook de zeepjes zelf zien er super schattig uit. Dit is de Jet Black variant, die geactiveerde koolstof bevat. Ik gebruik zelf regelmatig geactiveerde koolstof om zelf maskertjes te maken, dus ik wist meteen dat ik dit zwarte blokje zeep wou!

Saponified: Handmade Soaps

De zeep ruikt heerlijk fris naar pepermunt en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. Hij is vrij van palmolie én helemaal veganistisch!

Saponified: Handmade Soaps

Ook de roze variant met de toepasselijke naam Rosé zit in een prachtig, elegant doosje. Ik voel me ook extra aangesproken door de verpakking, omdat er een S van Silke opstaat (ja, ik weet dat het de S van Saponified is).

Saponified: Handmade Soaps

In het zeepje is het logo van Saponified gedrukt. Rosé heeft geen geur, maar bevat wel heel veel ingrediënten die je huid blij zullen maken. Zo zit er bijvoorbeeld cacaoboter in, en abrikozenolie. En hoe leuk ziet dit roze zeepje er ook uit?

Saponified: Handmade Soaps

WINACTIE OP INSTAGRAM!

Ik ben heel blij dat ik deze 100% handgemaakte zeepjes van Saponified ben tegengekomen. Ze zien er niet enkel schattig uit, ze zijn ook helemaal veganistisch én goed voor je huid. En het leuke is dat ik ook een zeepje mag weggeven! Het is een ideaal cadeau voor de kerstdagen, waar je iedereen blij mee kan maken. Ga dus zeker even naar mijn Instagram om deel te nemen!

De winactie loopt tot 15 december! Kan je niet wachten om zelf een zeepje te bestellen? Gebruik dan de code silkeblogs15 voor 15% korting op je bestelling!

Gebruik jij soms zeepjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.