Babyliss Homelight Skin Sensor: IPL Ontharing Bij Je Thuis

Ik ben een harig persoon, dat ga ik niet ontkennen. Enerzijds is dat superfijn, want mijn haar groeit supersnel, en mijn wimpers zijn lang en vol. Anderzijds betekent dat ook wel dat ik mijn hele leven al in de weer ben met scheermesjes, epileermachines en wax. In de zomer scheer ik me zowat elke dag, want ja: mijn haar is van zulke goeie kwaliteit dat het zo snel groeit. Ik was daarom zo blij toen ik van Babyliss hun nieuwe Homelight Skin Sensor mocht uittesten! Lees snel verder!

Babyliss Homelight Skin Sensor: IPL Ontharing Bij Je Thuis

Dit is de Babyliss Homelight Skin Sensor, een IPL apparaat dat je gemakkelijk en veilig thuis kan gebruiken. IPL staat voor intense pulsed light, en het betekent dat je door middel van hele felle lichtflitsen het pigment van de haartjes wordt verwijderd. Klinkt fancy, hé! En ik mag dit apparaat uittesten!

Babyliss Homelight Skin Sensor: IPL Ontharing Bij Je Thuis

Het is niet zo dat je na één keer ‘flitsen’ al je haar kwijt bent. Je moet een aantal maanden om de zoveel tijd je huid behandelen met het apparaat, en na 8 beurten zou je 90% minder haar moeten hebben. Dat klinkt indrukwekkend, en ik ben de ideale persoon om dat op uit te testen!

Babyliss Homelight Skin Sensor: IPL Ontharing Bij Je Thuis

Wat de Babyliss Homelight Skin Sensor speciaal maakt is het feit dat hij een sensor heeft die je huidskleur meet en de intensiteit daaraan aanpast. Elke keer je het toestel gebruikt, meet je dus opnieuw je huidtype, en wordt de intensiteit automatisch ingesteld. Zo heb je in geen geval kans op verkleuringen, maar werkt het toestel wel goed genoeg!

Babyliss Homelight Skin Sensor: IPL Ontharing Bij Je Thuis

De Babyliss Homelight Skin Sensor heeft een verwisselbare kop: voor je lichaam zet je de grote kop erop, en voor je gezicht gebruik je de kleine. In de kop zit ook een filter die het licht niet in je ogen doet schijnen.

Babyliss Homelight Skin Sensor: IPL Ontharing Bij Je Thuis

Ik heb de Babyliss Homelight Skin Sensor ondertussen twee keer uitgeprobeerd, nog niet genoeg om al effectief resultaat te zien, maar ik weet ondertussen wel hoe het voelt en waar ik op moet letten. Ik wil even benadrukken: het doet geen pijn. Het enige dat ik voelde was een beetje een warm gevoel, zeker niet onaangenaam.

In de video hierboven kan je een snelle blik werpen op hoe ik hem thuis gebruik. Het is heel simpel in gebruik, en in een minuutje of 10 heb je je benen volledig onder handen genomen. Ik kan niet wachten om de resultaten te zien, en uiteraard ook te delen met jullie! Binnen een paar weken zie je of het apparaat bij mijn beenhaar effectief werkt!

Voor meer informatie over dit apparaat, neem een kijkje op de website van Babyliss!

Ben jij ook zo benieuwd naar de resultaten? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.