VIDEO: Welkom In Ons Atelier!

Eindelijk is het zover: ik toon jullie ons atelier. Miek en ik zijn super trots op onze eigen ruimte, waar we wekelijks superleuke workshops geven. Overdag zitten we hier ook te werken, want het is een enorm inspirerende ruimte. In de video leid ik je snel rond in mijn werkplek! Lees snel verder!

Het atelier ligt achteraan in galerij ‘Den Helm’ in Schoten. De ligging is voor ons perfect, en we love it!

Om ons atelier nog gemakkelijker vindbaar te maken, kreeg ik van Drukbedrijf.nl een raamsticker en twee reclamebordjes die de weg naar het atelier aanduiden.

Ook de raamsticker maakt het geheel helemaal af! Nu ziet iedereen duidelijk dat dit ons atelier is!

Zoals ik al zei, gebruiken we ons atelier niet enkel om workshops te geven, maar het dient ook als het kantoor voor mijn blog. Overdag zit ik dus meestal hier te fotograferen en te typen!

Het statement stuk van ons atelier is de tafel. Die hebben we zelf in elkaar geknutseld door een paar balken die mijn papa nog had liggen op schragen te leggen. Het is het ideale oppervlak voor ons, want de tafel is superlang!

Ik ben enorm benieuwd naar wat jullie van ons atelier vinden! Laat zeker een reactie achter met wat jij ervan vindt!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.