Beebee Matt All Day Compact Powder

Ik heb een gemengde huid, en dat betekent dat ik regelmatig ga glimmen. Op mijn jukbeenderen en neusbrug vind ik dat niet erg, daar voeg ik zelfs vaak een royale hoeveelheid highlighter toe voor een extra glow. Maar op mijn neusvleugels, kin en voorhoofd ziet het er net iets minder glowy uit. Gelukkig kreeg ik onlangs de Beebee Matt All Day Compact Powder opgestuurd, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind! Lees snel verder. 

Ik kreeg de Beebee Matt All Day Compact Powder opgestuurd van Make-up Actie, een webshop die elke maand een make-up product aan €1 aanbiedt. Deze maand is dat dus een poeder van Beebee, ter waarde van €21,95.

Het Beebee Matt All Day Compact Powder is een vrij standaard matterend poeder. Het is niet transparant, maar de kleur ziet er zeker niet te donker uit voor mijn huid.

Ook op mijn huid ziet het poeder er fijn uit. Het is niet kruimelig maar geeft een erg zachte, fluwelen finish. Op mijn gezicht voegt het poeder een minimale hoeveelheid dekking toe, maar omdat de kleur niet te donker is, stoort dat niet.

Conclusie

Het Beebee Matt All Day Compact Powder is zeker een fijn product. Ik zou er zelf misschien niet meteen de volle prijs aan geven (€21,95) maar voor €1 is het de moeite zeker waard. Het poeder is erg zacht en versmelt met mijn huid, geeft een mooie, natuurlijke finish en houdt mijn huid mat. De hele dag is misschien wat overdreven, maar mits ik ’s middags een beetje bijwerk ziet alles er nog prima uit in de avond! Ik geef het Beebee Matt All Day Compact Powder een 7/10. Je kan het item deze maand nog bestellen op Makeupactie.nl.

Hoe hou jij je huid de hele dag mat?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.