OOTD: Get Your Shine On!

In aanloop naar de kerstdagen begin ik al volop inspiratie op te doen voor leuke kerstoutfits. Voor mij betekenen de feestdagen veel glitter, metallic en pailletten. Ik toon je daarom vandaag een outfit die écht feest uitstraalt. Ik ben echt fan van deze outfit, dus lees snel verder!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

OOTD: Get Your Shine On!

Mijn rok, t-shirt en vestje komen allemaal van Odds & Ends. Ik vind dit een ideale kerstoutfit omdat hij comfortabel is, en toch super glam door de pailletten en de metallic rok. Ik ging voor zwart- en grijstinten, met een klein beetje goud op mijn schouders.

Aan mijn voeten koos ik voor mijn everyday sneakers: de Adidas Superstars volledig in het wit. Ik twijfelde om er een hak onder aan te doen, maar ik wou het geheel toch nog een klein beetje casual houden. En zo is het ook super comfortabel!

Mijn tasje is de Calvin Klein Poppy Saddle Bag Oxblood. Ik vind de kleur fantastisch, en het formaat is ook ideaal. Het is een compacte crossbody tas, maar er past wél heel veel in! Ik kreeg deze tas opgestuurd van THEBAGSTORE.nl.

Metallic rok: Odds & Ends // T-shirt met pailletten: Odds & Ends // Jasje uit imitatieleer: Odds & Ends // Tas: Calvin Klein Poppy Saddle Bag Oxblood // Sneakers: Adidas Superstar

Heb jij al een idee van wat je gaat dragen met de kerstdagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.