Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream

Onlangs kreeg ik een royaal gevuld pakket opgestuurd van BeautyBay, met allerlei verzorgingsproducten. Ik had dus heel wat uitprobeerwerk voor de boeg, en dat vond ik niet zo erg! Vandaag bespreek ik een van mijn favoriete producten uit het pakket: de Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream. Lees snel verder!

De Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream is een nachtcrème die vol zit met biologische ingrediënten. Daarvoor staat het merk ook bekend: het haalt haar ingrediënten uit Nieuw Zeeland, en met de slogan Connect With Nature willen ze een erg natuurlijk beeld scheppen.

Ik heb de ingrediëntenlijst even nagekeken, en mijn conclusie is erg positief. Er zit geen enkel ingrediënt in waar ik het niet mee eens ben, en het zit vol met voedende oliën en ingrediënten als shea boter, avocado olie en squalane.

De crème zou de collageenproductie tot 92% hoger maken, en dat kan ik me wel voorstellen met zo’n ingrediëntenlijst. Ik heb de crème nu een aantal weken uitgeprobeerd, en ik ben erg onder de indruk. Als ik ’s avonds mijn huid insmeer met de crème, word ik ’s ochtends wakker met een huid die vol is, heel zacht en gehydrateerd.

De textuur van de crème is – zoals je hierboven kan zien – erg stevig. Ik zou hem zeker niet ’s ochtends gebruiken want hij laat wel een beetje een vettig laagje achter. ’s Avonds vind ik dat dan wél heel fijn, het voelt echt een beetje als een masker aan. De geur vind ik bovendien ook erg fijn, het ruikt naar avocado en heeft best een kruidig parfum. Het voelt echt als een verwenmoment aan als ik hem aanbreng.

Conclusie

Ik ben zeker fan van de Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream. Ik gebruik hem elke avond en dan voelt mijn huid ’s ochtends erg gevoed, vol en gehydrateerd. Dit is de ideale crème voor een wat drogere of de wat rijpere huid, want het effect is heel indrukwekkend. Ook de ingrediëntenlijst is een positief punt, én hij ruikt dan ook nog eens lekker. Ik geef de Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream een 8/10.

Gebruik jij een aparte nachtcrème?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

 • Mei Qi schreef:

  Oh hij lijkt me erg fijn!

 • Carmen schreef:

  super toevallig dat ik vandaag op jouw blog ben uitgekomen … Ik ben al heel lang op zoek naar een geschikte dag- en nachtcrème (heb een super moeilijke huid) en vroeg me af of deze ook kan voor een gevoelige, gemengde huid? Het lijkt me wel wat en hij valt reuze mee qua prijs!

  • silkeblogs schreef:

   Ik heb zelf een gemengde huid, en ik vind hem echt super voor mijn huid. Mijn huid is niet gevoelig, dus daar kan ik me niet over uitspreken, maar er zit wel wat parfum in.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.