Filorga Nutri-Filler Lips

Mijn lippen hebben het de voorbije tijd zwaar te verduren gekregen: de koude droogt ze uit, en door de vele lipproducten die ik aan het uittesten ben heb ik regelmatig droge lippen met velletjes. Je kan je dus wel voorstellen hoe enthousiast ik was toen Filorga een nieuwe lippenbalsem uitbracht. Vandaag probeer ik de Filorga Nutri-Filler Lips uit, lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond! 

De Filorga Nutri-Filler Lips is een balsem die zowel verzorgend als plumpend werkt. Enerzijds worden je lippen zacht en gehydrateerd, en anderzijds voegt de balsem volume toe door ingrediënten als hyaluronzuur.

De balsem zit in een tube met onderaan een draaidop. De verpakking is elegant, en handig.

Als je de balsem in je tas stopt, is morsen zo goed als onmogelijk? Je moet namelijk eerst de dop eraf klikken, én dan moet je nog eens aan de onderkant draaien zodat er product uit de tube komt.

Zo satisfying om het product uit het topje te zien komen! De balsem is iets vloeibaarder dan een gewone lippenbalsem.

Dit is hoe mijn lippen eruitzien voordat ik de Filorga Nutri-Filler Lips heb gebruikt. Ze zijn best droog en ze voelen ook niet fijn aan.

Het aanbrengen van de Filorga Nutri-Filler Lips is heel gemakkelijk, omdat de dop de vorm heeft van een lipstick.

En zo zien mijn lippen eruit nadat ik de Filorga Nutri-Filler Lips heb gebruikt.

Het eerste dat ik opmerkte was dat hij superlekker ruikt! Ik hou van deze geur, lekker fruitig en fris! De balsem is ook heerlijk zacht en maakt mijn lippen glad. Bovendien merk ik dat door het plumping effect mijn lippen wat meer kleur krijgen. Jeej!

Conclusie

De Filorga Nutri-Filler Lips is een elegante lippenbalsem die ik graag in mijn tas meeneem. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk, en de balsem ruikt heerlijk. Hij verzorgt mijn lippen, geeft ze een subtiele glans én zorgt ervoor dat mijn lippen wat meer kleur krijgen. Een favoriet, dat weet ik nu al! Ik geef de Filorga Nutri-Filler Lips een 9/10.

Hoe hydrateer jij je lippen in de winter?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.