OOTD: Casual & Chic

De feestdagen komen eraan, en ik merk het enorm aan het aantal cadeau’s dat ik de laatste dagen krijg! Bovendien ben ik net gaan shoppen – het was al héél lang geleden – dus ik heb heel wat nieuwe items. Vandaag een outfit die best casual is, maar toch ook geschikt voor het werk, en tegelijkertijd comfortabel. Ideaal voor de winter die eraan komt dus! Lees snel verder!

Ik hou echt van deze outfit. Hij is fleurig, maar toch erg deftig! Mijn superleuk hemd met bloemen kocht ik deze week bij Primark. De stof is erg licht en voelt heerlijk aan.

Mijn jeans kocht ik ook deze week, maar bij H&M. Ik koop mijn jeansbroeken meestal bij H&M, want een goede jeansbroek vinden is écht niet gemakkelijk, en daar weet ik dat ze bij mijn figuur passen.

Mijn sneakers zijn de Adidas SUPERSTARS in het mintgroen. Ik kreeg deze superleuke sneakers opgestuurd van Sooco. Het is ondertussen mijn derde paar Superstars, en ik kan er niet genoeg van krijgen. Ze zitten super aangenaam, zijn warm – dus ideaal voor de winter – en zien er cool uit.

Mijn horloge is van Cluse. Het is de La Vedette Mesh Rose Gold/White. Ik vind de La Vedette lijn heel fijn, omdat ze er elegant uitzien aan de pols. En het roségoud maakt ze éxtra stijlvlol!

De handtas waarmee ik mijn outfit afmaakte is van Burkely, en kreeg ik opgestuurd door Marington, een website met allerlei prachtige damestassen! Ik ben hélemaal weg van deze tas, hij is echt zo perfect. Er past verbazingwekkend veel in, hij heeft het perfecte formaat en past overal bij. Veel liefde voor deze tas.

Hemd: Primark // Jeans: H&M // Sneakers: Adidas via Sooco // Horloge: Cluse // Handtas: Burkely via Marington

Wat vind jij van deze outfit? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.