Healthbox December 2016: Guilt-Free Under the Christmas Tree

Guilt-free under the Christmas Tree, dat spreekt iedereen wel aan, denk ik. De kerstdagen staan bekend als dé periode waarin we allemaal enorm veel eten en zelfs bijkomen. Gelukkig is er de Healthbox van december, met allemaal gezonde verwennerijen en ander leuks! Vandaag unbox ik hem samen met Bruno, mijn hond. Lees snel verder!

Bruno vindt het super gezellig om bij ons in het atelier te komen chillen. Hij hielp me met veel genoegen mee met het uitpakken van de Healthbox van december. Zeker alles wat eetbaar is.

De Healthbox December: Guilty-Free Under the Christmas Tree zit deze maand extra leuk verpakt in rood papier met een strik en een leuk stickertje. Ik kon niet wachten om de doos te openen, en Bruno ook niet!

Superleuk: bij de Healthbox van deze maand krijg je een grote koker vol muesli! Deze muesli is superlekker, met chocolade en nootjes! Bruno mocht een nootje proeven en ging akkoord

 • MyMuesli Chocolate Muesli, €8,90

Kijk nu hoe schattig Bruno meekijkt naar alles wat ik uit de Healthbox haal!

 • MISTER FREE’D CRACKERS CHEDDAR & PUMPKIN, €2,99

Het tweede dat ik uit de box nam waren deze crackers met kaas van Mister Free’D. De crackers zijn best hard, maar ze zijn bestrooid met pompoenzaadjes dus dat maakt het alweer goed!

 • ROOS COFFEE SCRUB, €9,95

Ik vind het heerlijk om in de douche mijn lichaam te scrubben, en zeker met een koffiescrub. Deze van Roos is superlekker, en ruikt heerlijk. Koffie is trouwens erg goed voor je huid!

 • STARSKING THE MASTER CLEANSER MASK, €14,95

Yes! Een Starskin masker! Ik heb er ooit eentje van Starsking uitgeprobeerd en daar was ik helemaal wild van. Deze sheetmask hou ik nog even bij totdat ik een speciale gelegenheid heb en er extra goed moet uitzien!

 • LOÏS LEE REINIGINGSDOEK, €2

Ik reinig mijn gezicht altijd met een balsem of een olie, en om af te spoelen gebruik ik graag doekjes zoals deze. Ze zijn heel fijn en exfoliëren heel zacht mijn huid!

 • BLOEM RECOVERY POWER VITAMINE B12, €8,95

Als vegetariër/veganist mis ik altijd mijn vitamine B12, en daardoor voel ik me soms wat vermoeid. Deze tabletten komen dus als geroepen!

 • ORTHICA MULTI ENERGIE, €15,50

Een vaste waarde bij Healthbox: de Orthica supplementen. Deze is de Multi Energie variant, en dat kan zeker van pas komen bij een winterdipje!

 • ORTHICA D-50, €20,25

Vitamine D haal je in de eerste plaats uit zonlicht, maar wat doe je dan als de zon niet vaak schijnt? Bedankt voor dit doosje zonlicht, Orthica!

 • LASSIE ZILVERVLIESRIJST + LINZEN, €1,89

Ik heb deze rijst met linzen nog niet geproefd, maar ik ben een fan van linzen, en rijst vind ik ook best lekker. Een gezonde en lekkere combo!

 • RIDICULOUSLY GOOD GINGER & APRICOT CHOCOLATE, €2,49

Deze chocolade bonbons zijn helemaal vegan en smaken naar abrikoos en gember. Ik ben zelf écht geen fan van pure chocolade, dus deze zijn niet voor mij weggelegd. En nee, Bruno, ook niet voor jou.

 • GHEE EASY VET GOED VET, €5,49

Ik kende het nog niet, maar ghee is een soort van hele zuivere boter. Ik kook zelf niet met boter, maar mijn ouders kan ik hier zeker een plezier mee doen.

 • BODY & FIT GREEN TEA, €2,25

Ik hooooouuuu van groene thee, dus ik heb dit doosje meteen bij de koffiezet/waterkoker gezet zodat ik de hele dag door lekkere groene thee kan drinken!

 • INFORMATIEBOEKJES EN BON VOOR GRATIS MUESLI

Er zit weer heel wat leesvoer bij de Healthbox zodat je alles nog eens rustig kan bekijken, én een bon voor een gratis pak muesli bij MyMuesli!

Zo, dit was de Healthbox van december. Wat is hij deze maand stevig gevuld, en ook erg feestelijk! Mijn favoriet van de box deze maand is zonder twijfel het STARSKIN masker!

Wil jij de Healthbox van december ook bestellen? Haast je dan naar Healthbox.nl, want ze verkopen als zoete broodjes!

Wat vind jij van het concept van Healthbox? En welk item ziet jou er het leukst uit? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.