Sister & Co. Cold Pressed Raw Organic Coconut Oil

Kokosolie of kokosvet is de laatste jaren enorm populair geworden. Dat is best logisch, vind ik, want je kan het op zo ongelooflijk veel manieren gebruiken! Uiteraard kan je ermee koken, maar je kan er zoveel meer mee doen. Onlangs kreeg ik een potje Cold Pressed Raw Organic Coconut Oil opgestuurd van Sister & Co. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind, én hoe ik het gebruik. Lees snel verder!

In een potje Sister & Co. Cold Pressed Raw Organic Coconut Oil zit 250ml kokosolie. Daar kan je al heel wat mee doen! Deze olie is 100% kokosvet, dus er zit niks bij van bewaarmiddelen of andere rommel. Je kan het dus zowel eten als op je huid en haar gebruiken.

Op de website van Sister & Co. kan je ook recepten met kokosvet vinden, zo leuk! Ik kook zelf regelmatig met kokosvet, en hoewel ik niet echt van de smaak van kokos hou, blijf ik dat doen. Ik vind namelijk dat de kokosolie helemaal niet doorsmaakt.

Wat ik zelf ook heel vaak doe is oil pulling. Het klinkt vreemd, maar ik spoel mijn mond voor een kwartiertje met kokosolie. Dat is erg gezond voor zowel je tanden als je mond, en ik merk veel verschil doordat ik het nu al een tijdje volhoud.

Verder gebruik ik kokosvet voor eindeloos veel beautytoepassingen. Ik hydrateer mijn lippen er bijvoorbeeld mee, of haal mijn makeup ermee weg. Ook mijn haar verzorg ik met kokosvet, door mijn punten ermee in te smeren voordat ik ga douchen. Bovendien komt kokosolie vaak terug als ik zelf dingen maak, zoals scrubs of balsems. Kortom: ik kan niet meer zonder mijn potje kokosolie!

Gebruik jij ook zo vaak kokosolie? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.