OOTD: Pleather

De winter is voorlopig niet zo streng, en dat vind ik superfijn! Zo kan ik gerust ook eens wat minder ingeduffeld de straat op, zoals ik onlangs deed. Ik droeg een outfit die helemaal bij mij past: stoer en casual, met een paar details die de look afmaken! Lees snel verder!

Deze outfit vind ik echt perfect voor een doordeweekse dag. Ik haalde nog eens een broek uit de kast die ik al een hele tijd niet gedragen heb. Ik vond mijn jeans ooit eens in de Primark, en ik vind hem echt supercool!

Mijn laarsjes heb ik ook al een hele tijd, ik kocht ze ooit in Antwerpen voor €20 ofzo! Oh, en daar kocht ik ook mijn nepleren vestje, ik heb het al jaren! Mijn hemd is een van mijn favorieten, en is van Bershka.

De tas die ik draag is van Odds & Ends (wat een mooierd, hé), de zonnebril heb ik van Miek geleend en mijn oorbellen zijn van Yehwang. Ik vind mijn oorbellen echt héél cool, de marmerlook en de driehoekige vormen, ze zijn helemaal mijn ding!

Jeans: Primark // Laarsjes: winkel in Antwerpen // Hemd: Bershka // Tas: Odds & Ends // Zonnebril: van Miek geleend // Oorbellen: Yehwang

Wat vind jij van (nep)leer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

21 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.