Lierac Magnificence Day & Night Melt-In Cream-Gel

Ik ga al een hele tijd mijn verzorgingsproducten zoeken bij de apotheek. Je vindt er heel wat producten van goede kwaliteit, die niet eens zo duur zijn. Ik schreef al eerder over de producten van Lierac en mijn mening was na mijn eerste kennismaking al positief. Zo positief dat mijn moeder vorig jaar voor kerst een aantal producten van het merk van me kreeg, en ze vol enthousiasme uitprobeerde. Nu test ik nogmaals een van de Lierac producten uit: de Lierac Magnificence Day & Night Melt-In Cream-Gel. Lees snel verder!

Lierac focust voornamelijk op anti-aging producten, en heeft een aantal verschillende lijnen in anti-aging. Ik was vorig jaar aanwezig op een evenement waar alles over het merk en de producten werd uitgelegd, en vanaf toen ben ik fan van de producten. Anti-aging is trouwens niet enkel voor wanneer je al rimpels hebt, maar het is ook belangrijk dat je preventief je huid beschermt tegen veroudering. Ikzelf gebruik elke dag anti-aging én zonnebescherming, ik neem mijn huidverzorging heel serieus!

Deze Day & Night Melt-In Cream-Gel is gericht op een doelgroep vanaf 40 jaar, maar dat betekent niet dat je ouder dan 40 moet zijn om van de voordelen te kunnen profiteren. De crème vermindert rimpels en fijne lijntjes, en maakt de huid voller, gladder en stralender.

De structuur van de crème is erg stevig, maar toch ook vrij licht. Hij ziet er een beetje uit als een mousse. Deze crème is speciaal voor de normale tot gecombineerde huid, maar er bestaat er ook een voor de droge huid.

Omdat de Lierac Magnificence Day & Night Melt-In Cream-Gel voor de normale tot gecombineerde huid is, voelt de crème niet vettig aan. Hij trekt erg snel in en laat geen residu achter. Bovendien ruikt de crème heerlijk. Ondanks de heerlijke geur zit er niet veel parfum in de crème, en zit de ingrediëntenlijst bomvol goede en veilig ingrediënten.

Conclusie

De Lierac Magnificence Day & Night Melt-In Cream-Gel is minstens even fijn als de andere producten van Lierac die ik probeerde. De gel is stevig, maar trekt snel in en laat geen vet laagje achter, en na gebruik voelt mijn huid zacht en gehydrateerd. Ik gebruik deze crème meestal ’s avonds, zodat ik een royale laag kan aanbrengen. Bovendien vind ik de verpakking er erg luxueus en stijlvol uitzien. Een ideaal kerstcadeau! Ik geef de Lierac Magnificence Day & Night Melt-In Cream-Gel een 8/10.

Haal jij je verzorgingsproducten soms bij de apotheek? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.