Essence Matt Matt Matt Lipsticks

Ik ben een lipstickverzamelaar, ik kan er gewoon echt niet genoeg van krijgen. Vooral matte lipsticks zijn helemaal mijn ding. Nudes, rode of donkere lipsticks, ik wil ze allemaal! Toen ik onlangs voorbij het essence schap liep zag ik een lijn met allemaal matte lipsticks en ik kon het niet laten. Ik nam alle kleurtjes die er waren mee naar huis. Lees snel verder, want vandaag toon ik je de Essence Matt Matt Matt Lipsticks

Ik heb zelf al heel wat lipsticks van essenceen ik ben altijd al tevreden geweest over de kwaliteit. Bovendien heb ik deze Essence Matt Matt Matt Lipsticks al eens online voorbij zien komen, en meen ik me te herinneren dat er enkel goeds over verteld werd.

Ik heb zeven van de acht kleurtjes gevonden. Ik heb enkel nummer 05 – Red-y Or Not niet gevonden. Jammer, anders had ik ze allemaal! De verpakking van de lipsticks vind ik heel mooi, simpel en clean.

Aanschouw de zeven prachtige tinten van de Essence Matt Matt Matt Lipsticks. Ik vind ze er zo, in de verpakking, al prachtig uitzien. Ik kan er echt nog geen uitkiezen die ik het mooiste vind. Jij wel?

De kleuren gaan van nude en neutraal naar diep- en donkerpaars. De eerste drie van links zijn vrij neutrale, alledaagse tinten, daarna een felroze lipstick, rechts ervan een dieprode tint en dan twee paarse lipsticks.

En dit zijn de swatches. Alle tinten zijn helemaal mat en dekken stevig. Enkel nummer 08 – It’s A Statement, de donkerste tint van de zeven, heeft het iets moeilijker met egaal dekken.

Dit is hoe mijn lippen eruitzien zonder lipstick.

01 – Natural Kiss

Dit is Natural Kiss, de lichtste tint. Hij is vrij perzikkleurig, maar om de lichtste tint te zijn is hij zeker niet té licht.

Ik vind dat deze lipstick, ondanks het feit dat hij erg nude is, me best nog wel staat. Doordat hij een klein beetje een warme ondertoon heeft ziet hij er mooi uit bij mijn huidskleur.

De lipstick voelt wel romig aan, maar benadrukt wel een beetje de velletjes op mijn lippen. Jammer!

02 – Perfect Match

Nummer 2 is ook vrij nude, maar iets bruiner van ondertoon. Dit is Perfect Match.

Ook Perfect Match is een mooie match voor mijn lippen. Dit is een beetje een my lips but better kleurtje voor mij. Deze zou ik zeker dragen als nude lipstick.

De finish van deze lipstick vind ik al een stuk fijner. Ondanks het feit dat mijn lippen aan de droge kant zijn zien ze er toch zacht en verzorgd uit.

03 – Wow Effect

Wow Effect vind ik er in de huls ook erg mooi uitzien. Deze kleur trok meteen mijn aandacht.

Ik hou van deze lipkleur! Een mooie subtiele tint die mijn look kleur geeft.

Wow Effect is al een stuk donkerder dan de eerste twee, en dit is voor mij een perfecte kleur voor elke dag.

04 – Pink Up Your Life

Dit is de knalkleur uit het rijtje: Pink Up Your Life is een fél-, félroze lipstick.

Op mijn lippen pakt Pink Up Your Life iets minder fel uit dan hij eruitziet in de huls, maar dat vind ik niet zo erg. Ik hou zelf niet van het neon-effect, dus deze tint bevalt me eveneens!

Ook de finish is mooi. Ik heb het gevoel dat deze lipstick iets minder mat is dan de rest, maar zeker niet glanzend te noemen.

06 – Kiss Me If You Can

Yes, een rode lipstick. Ik hou van rode lippen, en deze Kiss Me If You Can past dus supergoed bij mij!

Ja. Rode, matte lippen. Ja.

De finish is opnieuw heel mooi: hij dekt goed én voelt romig aan.

07 – Purple Power

Paarse lipstick vind ik altijd wat moeilijker om te dragen. Toch gaan we dat proberen vandaag met Purple Power.

Ik vind dat Purple Power er op mijn lippen minder paars, en eerder wijnrood uitziet. Ja, ik vind hem nog wel mooi.

De finish van deze lipstick is ook goedgekeurd!

08 – It’s A Statement

De laatste lipstick, It’s A Statement, is een echte donkere lipstick.

Jullie weten ondertussen misschien dat ik heel graag donkere lipkleuren draag, en dat is bij deze It’s A Statement niet anders. Ik hou van donkere lippen!

Bij deze lipstick was het net iets moeilijker om hem helemaal dekkend aan te brengen, maar uiteindelijk is het wel gelukt. Mijn lippen voelen zeker niet droog, ondanks dat hij mooi mat is.

Conclusie

Wat een prachtige lijn, deze Essence Matt Matt Matt Lipsticks. Alle kleuren zijn supermooi, en de kwaliteit is bij élke lipstick fantastisch. Bovendien zijn ze super budgetproof, dus je hebt helemaal geen reden om ze te laten liggen. Als ik een favoriet moet uitkiezen vind ik dat heel moeilijk, maar ga ik uiteindelijk toch voor Wow Effect. Ik geef de Essence Matt Matt Matt Lipsticks een 9/10. Snel naar kruidvat!

Welke kleur vind jij het mooist? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.