Video: Holiday Make-over!

Morgenavond is het al kerstavond, en overmorgen is het Kerstmis. Alles is zo snel gegaan, en ik heb er superveel zin in! De feestdagen vragen om een aangepaste look, en daarom vandaag een video waarin ik de perfecte feestmake-up aanbreng bij Miek. De look is compleet met contour & highlight, smokey eyes en een donkere lipkleur. Bekijk snel de video!

Ik gebruikte voor deze make-uplook de make-up van Make-up Studio, die je ook kan kopen bij Odds & Ends. Ik maakte een look die bij iedereen goed staat, omdat hij zo universeel is. Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan bij het bekijken van deze video!

Weet jij al hoe je je make-up gaat doen met de feestdagen? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.