OOTD: Merry Christmas!

Een fijne kerst toegewenst aan iedereen! Ik vier Kerstmis voornamelijk met mijn familie, cadeaus en héél veel eten. Om mijn kerstgevoel met jullie allemaal te delen, vandaag een erg gepaste outfit. Ik kreeg een prachtige jurk opgestuurd, en die paste perfect bij mijn nieuwe zilveren schoenen. Lees snel verder!

Mijn jurk heb ik gekregen van Chi Chi London, het is de Taylah DressChi Chi is een superleuke online kledingshop, met ontelbaar veel prachtige jurkjes. Zeker voor speciale gelegenheden is dit dé webshop voor een mooie jurk.

Mijn jas heb ik al eens in een outfitpost gedragen, hij is zoooooo warm! Ik vind hem niet alleen cool en uniek, maar hij staat ook nog eens super stijlvol bij een jurk. Ik kocht hem vorig jaar in een boetiek in Schoten, hij is van het merk Geisha.

Mijn fantastische schoenen bracht ik onlangs mee van Primark. Ze zijn niet heel comfortabel, maar zo cool!

Jurk: Chi Chi London // Jas: Geisha // Schoenen: Primark

Wat draag jij vandaag? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.