I Heart Make-up Unicorns Heart Highlighter

Kerstmis is voorbij, maar dat betekent niet dat we niet meer mogen glowen. Een super populaire highlighter is de prachtige I Heart Make-up Unicorns Heart, een highlighter in verschillende kleuren die een opvallend effect geeft. Onlangs zag ik hem liggen bij Kruidvat, en natuurlijk kon ik het niet weerstaan om hem mee te nemen. Vandaag wil ik hem graag aan je tonen! Lees snel verder.

Ik zag de I Heart Make-up Unicorns Heart highlighter al heel vaak voorbij komen op verschillende blogs, maar ik moest hem gewoon ook eens zelf uitproberen. Ik was dan ook superblij toen ik hem nog kon scoren! Hij is zo mooi, en helemaal niet duur. Onweerstaanbaar, dus.

De highlighter zit in een doosje, dat ook nog eens in een doosje zit. Ik vind het altijd leuk als makeup producten in een kartonnen doosje zitten, want dat geeft het een erg luxueus gevoel. Bovendien is dit doosje supermooi, dus hoef ik het niet eens weg te gooien!

Ik ben zelf een grote fan van de producten van Freedom, I Heart Makeup en Makeup Revolution. Nog nooit heeft een van hun producten me teleurgesteld, dus mijn verwachtingen voor deze highlighter liggen hoog!

En dit is hij dan: de I Heart Make-up Unicorns Heart. Hij is zo indrukwekkend!

De vijf verschillende kleuren highlighter zitten gebakken in het hartvormige doosje. Je wilt hem toch meteen swatchen?

Hierboven heb ik alle kleuren apart geswatcht, en rechts zie je hoe de highlighter eruit ziet als ik over alle kleuren heen ga.

De highlighter is echt heel koel. Dat baart me zorgen, want ik draag zelf altijd warme highlighters. Maar anderzijds vind ik het wel heel leuk om eens iets helemaal anders te proberen.

En dit is hoe hij eruitziet op mijn wangen. Wauw, dat is wel erg opvallend! Niet alleen de kleur valt hard op, maar ook de glans.

Het is een niet heel draagbare highlighter, dat moet ik toegeven, maar ergens vind ik echt wel dat hij iets heeft. Ik denk dat het wel belangrijk is dat je je make-up afstemt op de highlighter. Werk dus vooral met koele tinten, want anders past de highlighter niet meer bij het geheel.

Conclusie

Het is zeker een collector’s item, deze I Heart Make-up Unicorns Heart highlighter. Ik vind het een leuke highlighter om eens uit te proberen, maar ik denk niet dat ik hem echt vaak ga dragen. Toch vind ik de kwaliteit fantastisch: het poeder is heerlijk zacht, de glans is prachtig, en de kleuren zijn zacht maar toch zichtbaar. Ik vind het moeilijk om hem te beoordelen. Als je op zoek bent naar een draagbare highlighter voor elke dag, is dit misschien niet echt iets voor jou. Maar als je eens iets helemaal anders wilt proberen, raad ik deze I Heart Make-up Unicorns Heart ongetwijfeld aan! Ik geef hem een 8/10.

Welke highlighter is jouw favoriet?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.