10 x Meest Gelezen Artikels Van 2016

Deze week staat voor mij een beetje in het teken van terugkijken naar het jaar dat bijna afgelopen is. Ik vind het heerlijk om naar mijn statistieken te kijken, want zo kan ik goed evalueren wat jullie leuk vinden om te lezen. Vandaag de eerste terugblik van deze week: ik toon je mijn 10 meest gelezen artikels van 2016! Heb jij ze allemaal gelezen?

10. Oxyfresh Mondverzorging

Ik schreef dit jaar heel wat posts over mondverzorging, maar de producten van Oxyfresh werden wel heel goed bekeken. Ook nadat de post online stond werd er nog regelmatig gezocht naar Oxyfresh. Hoe lang zijn mijn nagels op de foto hierboven, trouwens?

9. Ik heb een tattoo!

Ja, ja, het is waar: ik heb dit jaar écht een tattoo laten zetten. Heel weinig mensen geloofden het, maar bij deze kan ik het nogmaals bevestigen: ik heb een tattoo laten zetten. Ik ben er nog steeds enorm blij mee, en krijg er nog heel regelmatig complimenten over.

8. Groot nieuws!

In deze blogpost mét video kondigde ik samen met Miek aan dat we gingen samenwerken. Als je nog niet weet wat we bij Odds & Ends doen, lees dan zeker eens dat artikel en bekijk de video. Nog steeds super excited!

7. The Beard Buddy Review

Mijn baardartikels doen het altijd verbazingwekkend goed. Om de Beard Buddy te testen kreeg ik hulp van Timothy en Floor. Het is een superhandige, en schattige tool om je baard bij te knippen!

6. Zadig & Voltaire This Is Her & This Is Him

Ik review niet heel vaak parfums, maar deze Zadig & Voltaire parfums vond ik té mooi om niet te bespreken. De parfums ruiken niet alleen heerlijk, ze passen ook nog eens heel mooi bij elkaar en de flesjes zijn prachtig vormgegeven!

5. Essence Velvet Stick Matt Lip Colour

De Velvet Stick Matt Lip Colour lipsticks van essence besprak ik in het begin van het jaar. De donkerrode stick gebruik ik nog steeds wel eens, maar de twee andere heb ik niet meer aangeraakt.

4. Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

Artikels over foundation worden altijd goed gelezen, en ik begrijp wel waarom. Een foundation moét gewoon ook echt goed zijn. Deze foundation en concealer van Bourjois testte ik uit in mei 2016. Ik vind de verpakking van de concealer nog altijd superschattig!

3. Essence Colour & Shape Eyebrow Gel

Nog altijd bestaat hij maar in één tint, de Essence Colour & Shape Eyebrow Gel. Zo jammer, want ik vind hem heel fijn, maar ik kan me goed voorstellen dat hij niet bij elke wenkbrauw goed past.

2. CATRICE Allround Contouring Palette

Contour & highlight vind ik superleuk. Toen dit palette van CATRICE verscheen, nam ik het dan ook meteen mee naar huis. Het is dit jaar het artikel dat het op één na vaakst gelezen is, ondanks het feit dat mijn oog echt heel erg ontstoken was.

1. CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

Dit is mijn best gelezen artikel van 2016! Ondertussen heb ik kleur 030 gevonden, en hij is nog steeds mijn ultieme favoriete foundation. Beste foundation EVERRRR!

Welk artikel vond jij dit jaar het leukst?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.