10 x Meest Bekeken Videos Van 2016

Tijd om nog eens terug te blikken! Dit jaar startte ik met het maken van videos. Ik postte mijn eerste video in juni, en ondertussen heb ik al een aantal videos online gezet. Videos maken vind ik superleuk, dus in 2017 zal je er ongetwijfeld nog voorbij zien komen! Lees snel verder als je wilt weten welke 10 videos het meest bekeken werden in 2016!

10. Review ♥ Fripac Mondial Touch Styling Iron

Ik kreeg een stijltang opgestuurd van John Beerens, en die wilde ik graag eens uitproberen in een video.

9. Halloweenlook Met Sigourney! ♥ Zombie!

Deze video maakte ik samen met Sigourney. Superleuk om eens een video samen met haar op te nemen, ze is zo getalenteerd!

8. Get Ready With Me: Party!

Deze video maakte ik in samenwerking met iWhite, naar aanleiding van de feestdagen. Miek hielp me met het filmen en we amuseerden ons te pletter met de vuurwerkstokjes!

7. Healthbox By Faya – Unboxing

De unboxing van de eerste healthbox die ik opgestuurd kreeg, deed ik in een video. Het was zulk mooi weer buiten, dat ik dat zelfs buiten deed. Oh, wat mis ik de zomer!

6. iWhite Tutorial

Mijn tweede video ooit was mijn iWhite tutorial. Het was de eerste video waar ik aan begon, en uit deze video heb ik veel geleerd!

5. GROOT NIEUWS! Ik ga een nieuwe levensfase in!

Deze video hebben jullie gisteren al gezien, bij mijn 10 best gelezen artikels van 2016. In deze video stel ik jullie voor aan Miek, met wie ik samen een zaak ben gestart!

4. Babyliss Sublim’ Touch Krultang

In de video hierboven probeer ik mijn nieuwe krultang uit. Mijn haar krullen vind ik superleuk, en ik ben blij dat jullie dat ook leuk vinden om te zien!

3. Foxy Star Smart Brush

We gaan de top 3 in met de allereerste video die ik online zette. Ik probeerde de Foxy Star Smart Brush, een superfijne 2-in-1 borstel en stijltang.

2. My Shoe Collection | 2016

Op de tweede plaats staat de video waarin ik mijn schoenencollectie toon! Ik ben trots op mijn schoenencollectie, maar ook op de video die ik ervan maakte. Het filmen verliep iets minder vlot, want ik moest elk paar schoenen aan en weer uit doen. Vreselijk!

1.VLOG: Roadtrip Germany Austria Hungary Summer 2016

En op nummer 1 staat uiteraard mijn vlog van onze vakantie naar Boedapest (door Duitsland en Oostenrijk). De vakantie was zo heerlijk!

Welke video vond jij het leukste? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.