5 Tips Om Nieuwjaar Te Vieren

Overmorgen is het al zover, dan is het de laatste dag van 2016. Op 31 december is Odds & Ends open om mensen op te maken, dus ik breng de dag voornamelijk door in het atelier. Maar ’s avonds ga ik uiteraard ook vieren, en omdat ik zelf nogal wat inspiratie miste, wil ik je nog wat last-minute inspiratie meegeven om te doen met Nieuwjaar. Lees snel verder voor mijn tips! 

1. Diner met vrienden

Oud en nieuw vier ik het allerliefst met vrienden. Wat wij regelmatig doen is een diner organiseren, waar iedereen iets meebrengt om te eten, of we doen een sushi-avond. Dan rolt iedereen zijn eigen sushiroll, superleuk én -lekker!

2. Vier Oud & Nieuw in een discotheek!

Ik dans supergraag, dus het nieuwe jaar zet ik het liefst al dansend in. Speel op veilig en koop je kaartjes op tijd, want de meeste discotheken zijn snel uitverkocht! Ik ga dit jaar met wat vrienden naar Highstreet 2.0 in Hoogstraten. Als je ook wil kopen, koop dan hier je tickets!

3. Ga op hotel

Als je niet houdt van alle drukte met Oud en Nieuw, ga dan gewoon rustig op hotel! Het liefst neem je dan uiteraard een hotel met wellness faciliteiten, zodat je jezelf extra kan verwennen!

4. Ga het vuurwerk bekijken

Een echte must voor Nieuwjaar is vuurwerk. Er zijn ontelbaar veel plaatsen waar je het vuurwerk kan gaan bekijken, dus trek erop uit en geniet!

5. Spelletjes spelen

Als je een feestje viert bij iemand thuis, bereid dan wat spelletjes voor. Of je nu kiest voor bordspelletjes, kaartspellen of zelfverzonnen spelletjes, de sfeer zit altijd goed!

Heb jij nog tips om Nieuwjaar te vieren? En wat zijn jouw plannen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.