Terugblik: Mijn Hoogtepunten Van 2016

Als ik binnen tien jaar terugkijk op 2016, weet ik zeker dat ik me dit jaar nog levendig zal herinneren. Het voorbije jaar is er namelijk zoveel gebeurd en veranderd in mijn leven. Voor mij was het een prachtig en positief jaar, met veel leuke reizen, nieuwe mensen en fantastische kansen. Vandaag neem ik je mee terug in de tijd, en toon ik je mijn hoogtepunten van 2016! Lees snel verder.

Februari: mijn eerste skireis

Ik had nog nooit geskied of gesnowboard, en dit jaar trok ik voor het eerst met vrienden op skireis. Ik ben blij dat ik het heb geprobeerd, maar ik kan hier kort over zijn: ik ben geen held in skiën of snowboarden. Buiten het feit dat ik constant op m’n bek ging, was het wel een superleuke vakantie!

April: Oslo

In april ging ik samen met Jordi naar Noorwegen. Ben, een vriend van ons, zat er op erasmus en we zouden hem een bezoekje brengen. Het was koud en duur, maar heel mooi. Lees hier mijn reisverslag van Oslo.

Mei: gestart met Paperclip

In mei startte ik samen met Jordi Paperclip, waarmee we regelmatig videos maken voor events. Ondertussen hebben we al een aantal events gedaan, en ik ben best trots op de filmpjes die we tot nu toe gemaakt hebben.

Mei: vogeltjes in de schuur

In mei ontdekten we dat een vogeltje een nestje had gebouwd in onze schuur. Het was superleuk om de eitjes te zien uitkomen en de vogeltjes te zien opgroeien. Hoe schattig zijn ze?

Juni & juli: bruiloft vriendinnen

Het was een speciale zomer, want maar liefst twee van mijn beste vriendinnen trouwden! Ik mocht hen allebei opmaken voor hun speciale dag, en ik was elke keer weer super emotioneel!

Juli: Schoten Bad

Van juli tot september ging er een pop-up bar open in Schoten, superdicht bij waar ik woon. Ze zochten nog mensen om achter de bar te staan, dus Wolf en ik stelden ons kandidaat. Uiteindelijk werd Schoten Bad een enorm succes en bracht ik er bijna elke dag van mijn zomer door.

Juli: tattoo laten zetten

Ik heb al zoveel complimenten gekregen over mijn tattoo, nog steeds krijg ik er minstens één keer per week iets over te horen. Ik ben superblij dat ik de stap heb genomen, ik vind hem nog altijd prachtig!

Juli: gestart met videos voor Silkeblogs

Dit jaar startte ik ook EINDELIJK met het maken van videos. Mijn eerste video ging over deze borstel. Ik heb ondertussen al heel wat videos online staan, en hier kan je mijn 10 meest bekeken videos bekijken.

Augustus: Duitsland, Oostenrijk, Hongarije

In augustus gingen Jordi en ik samen roadtrippen naar Boedapest. Ik was namelijk uitgenodigd om als pers naar Sziget te gaan, en we maakte er een fantastische reis van! Lees hier mijn reisverslag.

September: camera kapot

In het begin van het jaar had ik hem gekocht, mijn Nikon D5200, en ik was er superblij mee. Ik gebruikte hem elke dag en hij werkte prima. Tot hij op een dag in september niet meer aan ging. Er was niks mee gebeurd, en gelukkig had ik nog garantie, dus ik bracht hem snel binnen in de winkel waar ik hem een paar maanden eerder kocht. Vanaf dat moment heb ik hem niet meer gezien, hij wordt namelijk nog steeds zogezegd hersteld. Ik heb al ontelbare keren naar de winkel gebeld, maar telkens is er een ander excuus. En het sterktste van alles is dat de herstelling niet eens onder garantie valt, dus ik moet bijna het bedrag voor een nieuwe camera neertellen om mijn camera na meer dan drie maanden (hopelijk) terug te krijgen. Ik hoop dat ik hem snel weer terugkrijg, want ik vind dit echt niet oké.

Oktober: nieuwe zaak gestart

In oktober startte ik met het geven van workshops bij Odds & Ends in Schoten. Samen met Miek leren we elke woensdag en vrijdag mensen hun haar te vlechten en op te steken, en hoe hun make-up te doen. Het is de beste beslissing die ik dit jaar heb genomen, want ik heb zoveel kunnen bereiken!

2016

Zoals je kan zien was 2016 een prachtig jaar voor mij. Ik kan met een enorm positief gevoel terugkijken naar dit jaar. Als ik mijn camera voor het einde van het jaar had teruggehad, was het echt perfect geweest, haha! Ik ben helemaal klaar om 2017 in te stappen, en ben benieuwd wat het komende jaar voor moois in petto heeft voor mij!

Wat waren jouw hoogtepunten van het voorbije jaar? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.