Erica Kruiderijen

De laatste tijd merk ik dat er veel interesse is in natuurlijke producten, en dat begrijp ik maar al te goed. Onlangs maakte ik kennis met Erica, een merk dat natuurlijke producten maakt sinds 1973, die 100% duurzaam en biologisch zijn. Ik kreeg enkele producten opgestuurd om uit te testen. Lees snel verder!

Ik kreeg een feestelijk pakketje met vijf producten opgestuurd. Erica verkoopt niet enkel beauty-producten, maar ook thee, supplementen en andere gezondheidsproducten. Dit zijn de producten die ik vandaag uittest:

Laten we beginnen met de thee. Op de webshop vind je enorm veel verschillende soorten thee, en bovendien zijn ze echt super betaalbaar. Voor een zakje van 100 gram betaal je nog geen drie euro.

We hebben de Winter Sfeer thee bij ons thuis al twee keer gemaakt, en hij valt telkens heel goed in de smaak. De appel en kaneel zijn zo lekker, het is onze favoriete thee geworden!

Ik hou van olie, dus deze massage olie met arnica viel ook in de smaak. De olie verzorgt je huid, werkt tegen vermoeide spieren en bevordert de doorbloeding. Ik heb de olie een paar keer ingemasseerd en ik vind hem heel aangenaam. Vooral na de douche is hij heerlijk!

Ik kreeg ook de Calendula Dagcrème opgestuurd, die heel geschikt zou zijn voor de gevoelige huid. De crème verzorgt de droge huid met een gevulde lijst van natuurlijke ingrediënten.

De ingrediëntenlijst is lang, en meestal vind ik dat verdacht, maar deze keer is dat net goed. De crème zit vol voedende oliën en verzorgende extracten van planten.

Een lipbalsem komt altijd van pas! Deze lipbalsem bevat echinacea en macadamia. Hij maakt mijn lippen zacht en verzorgt ze, precies wat een lippenbalsem moet doen!

In de winter heb ik vaak last van een droge huid, vooral mijn armen en benen lijden eronder. Een body butter komt daarom altijd van pas, en deze met vanille ruikt echt heerlijk. Ik vind vanille een hele fijne geur.

De textuur van de crème is vrij stevig, maar toch luchtig als een mousse. De body butter trekt snel in en houdt mijn huid gehydrateerd. Door de geur wordt het insmeren van mijn lichaam een echt verwenmoment!

Conclusie

De producten van Erica zijn niet alleen superfijn, ze zijn ook nog eens budgetproof! Van mijn mama heb ik al de opdracht gekregen nog een paar zakjes van de thee te bestellen, dus dat ga ik meteen doen. De verpakkingen zijn basic, en passen heel goed bij het concept. Ik ben alvast fan!

Had jij al eens van Erica gehoord? Is het iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.