OOTD: Starting 2017 In Style!

Mijn eerste outfit van 2017! En het is een speciale outfit geworden, want ik draag vandaag een wijde midi rok. Ik combineerde mijn statement skirt met een zwarte nepleren top en mijn nieuwe schoenen. Ik vond het een uitdaging om de rok te combineren, maar ik vind de outfit toch erg leuk geworden. Lees snel verder!

Mijn wijnrode midirok komt van Blue Vanilla, een webshop met heel wat mooie statement items. Ik ben zelf niet heel goed in combineren, en deze rok was zéker een uitdaging, dus ik was blij dat Miek me erbij wou helpen. De rok is misschien wat minder draagbaar, maar daar hou ik wel van!

Mijn nepleren top komt uit de Odds & Ends. Het is een crop top, mét lange mouwen. Gelukkig is hij niet heel kort, ik vind het model zelfs heel flatterend. Ook mijn choker is van Odds & Ends. Ik hou van chokers, ik moet echt vaker chokers dragen!

Mijn horloge is van OOZOO, en ik vind het prachtig. De wijzerplaat is vrij groot, maar toch is het horloge erg licht en is het niet te zwaar voor mijn smalle polsen. Ik vind de combinatie van het blauw met het bruin ook echt fantastisch!

Mijn schoenen, ten slotte, zijn van Vebe Design. Op hun website kan je je eigen schoenen volledig zelf samenstellen, je kan alles kiezen! Ik vind mijn schoenen echt prachtig geworden, en ze zitten echt zo comfortabel! Vrijdag kan je op Silkeblogs ook een uitgebreid artikel over Vebe Design lezen, dus hou dat zeker in de gaten!

Wijnrode midirok: Blue Vanilla // Nepleren top: Odds & Ends // Choker: Odds & Ends // Horloge: OOZOO // Schoenen: Vebe Design

Hoe zou jij deze midirok combineren? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.