Action Max & More Shape & Blush Palette

Een tripje naar de Action is altijd leuk. Het was al een hele tijd geleden sinds ik er laatst was geweest, en uiteraard ging ik meteen naar de beauty-afdeling. Ik had hier en daar al gelezen dat er mooie nieuwe producten lagen, dus ik moest het met m’n eigen ogen zien. Mijn oog viel meteen op het Max & More Shape & Blush Palette, het zag er prachtig uit en kostte bijna niks! Lees snel verder, want vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

Dit is hij dan, de Max & More Shape & Blush Palette. Het is een palette dat nog geen twee euro kost, en wel acht poeders bevat. Dat is echt ongelooflijk goedkoop!

  • Max & More Shape & Blush Palette, €1,99 bij de Action

Ik vind dat het palette er in het kartonnen doosje een stuk luxueuzer uitziet dan wanneer je het uit het doosje haalt. Zo ziet het er al iets minder duur uit, maar nog steeds ziet het er niet slecht uit!

Het palette bevat dus acht kleuren, waarvan vier blushes, twee highlighters en twee bronzers. De blushes zijn alle vier vrij koel, maar de tweede blush van links is iets warmer.

Op de foto hierboven heb ik de kleuren allemaal geswatcht. De tinten zijn heel verschillend en zien er niet slecht uit. De kwaliteit van de poeders vind ik wat minder, ze zijn heel poederig en versmelten niet met m’n huid.

Laten we het palette uittesten! Op de foto hierboven draag ik geen blush of bronzer.

Met mijn favoriete contourkwast breng ik de tweede highlighter van links uit het palette aan onder mijn ogen, op het midden van mijn voorhoofd en op mijn kin.

Contouren doe ik met de donkerste bronzer uit het palette. Ik breng die tint aan onder mijn jukbeenderen, op de zijkanten van mijn voorhoofd en langs mijn neus.

Dit is het resultaat als ik de bronzer en de highlighter heb aangebracht.

De highlighter is niet echt zichtbaar, en heeft dus ook niet veel verschil gemaakt. De bronzer was héél poederig, en dat was problematisch: toen ik hem aanbracht kreeg ik eerst een bruine streep, en toen ik hem probeerde uit te blenden veegde ik hem meteen weg. Hij werkt dus niet heel gemakkelijk, maar uiteindelijk heb ik hem er wel op gekregen.

Op mijn jukbeenderen bracht ik de tweede blush van links aan.

Het verhaal van de blush was hetzelfde als dat van de bronzer. Hij is heel poederig en daarom moeilijk om mooi subtiel aan te brengen. Ofwel heb je een superfelle blush, ofwel zie je er bijna niks van. Jammer

Het resultaat is niet vreselijk, maar echt goed zou ik het ook niet noemen. De bronzer heb ik goed geblend gekregen, maar de blush is een beetje vlekkerig en smelt niet mooi samen met mijn huid.

Conclusie

Mijn conclusie over het Max & More Shape & Blush Palette is niet heel positief. Het palette is héél goedkoop, dat wel, maar de kwaliteit vind ik niet goed genoeg. Zelfs niet voor minder dan €2. De poeders zijn veel te brokkelig en smelten niet goed samen met de huid. Het enige positieve punt vind ik de kleurkeuze, want ik vind de blushkleurtjes allevier heel mooi en de highlighters en bronzers zouden ook goed werken als de kwaliteit beter was. Ik geef het Max & More Shape & Blush Palette een 4/10.

Heb jij al makeup van de Action geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.