Video: Zelf Schoenen Ontwerpen met VeBe Design

Even geleden kwam ik voor het eerst in contact met VeBe Design, een Belgisch bedrijf dat schoenen op maat maakt. Toen ik ontdekte dat je de schoenen helemaal zelf kon samenstellen, was mijn interesse helemaal gewekt. Ik mocht een paar schoenen helemaal naar mijn wens samenstellen, en even geleden kwam de maker van de schoenen ze in hoogsteigen persoon geven. Vandaag stel ik je voor aan VeBe Design en de maker van de schoenen. Lees snel verder!


In de video vertelt Vladimir over zijn concept en de schoenen. Het idee achter de schoenen is dat je ze enerzijds volledig zelf kan samenstellen, maar anderzijds worden de schoenen op zo’n manier gemaakt dat ze heel comfortabel zitten.

Ik mocht ook een paar schoenen samenstellen, en ik koos voor lichte kleuren en roségoud. Ik ben superblij met mijn keuze, want dit is echt een paar schoenen dat overal bij past. Ze zijn elegant maar toch simpel en fijn.

Ik heb mijn schoenen nu al een tijdje en ik heb ze al regelmatig gedragen. En dat ze comfortabel zijn, kan ik zeker bevestigen! De vorm is heerlijk: het lijkt of je op wolkjes loopt, en de randjes snijden nergens. Ik kan niet wachten tot het weer wat warmer wordt, dan kan ik ze elke dag aandoen!

Ik heb een nieuw favoriete paar schoenen, dat is duidelijk. Wil jij ook je eigen paar schoenen zelf ontwerpen, en met de hand laten maken? Neem dan zeker eens een kijkje op www.vebedesign.be.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.