Calvin Klein CK One Extreme Black Volumizing Mascara

Mijn alledaagse makeup look bestaat uit een simpele look met een stevige lik mascara. Ik hou ervan als mijn wimpers de aandacht trekken. Maar voor dramatische wimpers heb je ook echt een goede mascara nodig, en daarom test ik heel regelmatig een nieuwe mascara uit. Vandaag is dat een beetje een speciale mascara. De Calvin Klein CK One Extreme Black Volumizing Mascara is er eentje waarvan vooral de huls heel mooi is! Lees snel verder.

Ik kwam de Calvin Klein CK One Extreme Black Volumizing Mascara tegen bij Kruidvat, en daar kostte hij €4,99. Dat is best goedkoop voor een mascara, en al helemaal voor een plaatje als deze!

De mascara zit in een kartonnen doosje, en de huls is heel mooi vormgegeven. Simpel, maar luxueus ogend. Hij is ook best zwaar en voelt daarom luxueuzer aan.

Het borsteltje van de Calvin Klein CK One Extreme Black Volumizing Mascara is iets smaller in het midden dan aan de uiteinden. Ik denk dat dat zo is omdat het dan de vorm van je wimpers beter kan volgen ofzo, maar voor mij was een recht borsteltje even goed geweest!

Dit is hoe mijn wimpers eruitzien zonder mascara. Ik heb van mijzelf best lange en volle wimpers, dus het is gemakkelijk om mijn wimpers volume, lengte en drama te geven!

En dit is hoe mijn wimpers eruitzien met de Calvin Klein CK One Extreme Black Volumizing Mascara.

Bij het aanbrengen merkte ik dat de mascara best goed in de hand ligt door de vorm. Wat ik ook merkte is dat de mascara best vloeibaar is, en daarom is het moeilijk om volume in mijn wimpers te krijgen. Lengte is geen probleem, maar echt dik kan ik ze ook niet noemen.

Conclusie

Ik heb gemengde gevoelens over de Calvin Klein CK One Extreme Black Volumizing Mascara. Ik vind de vormgeving echt superleuk, het is eens iets anders en het ziet er heel fashion uit. Maar ik ben niet overtuigd van het effect dat hij op mijn wimpers geeft. Hij geeft me nét iets te weinig volume, dus ik geef hem een 5/10.

Heb jij deze mascara ook zien liggen? Wat vind jij van het effect?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.