E.l.f. Moisturizing Lipstick Marsala Blush

Ik hou van lipstick en ik hou van budgetproducten, en daarom neem ik heel regelmatig eens een kijkje op de website van Eyes Lips Face of elf. Daar vind je namelijk heel veel mooie kleurtjes voor een fijn prijsje! Vandaag stel ik je voor aan mijn nieuwste aanwinst: de E.l.f. Moisturizing Lipstick in de kleur Marsala Blush. Lees snel verder!

De producten van e.l.f. worden altijd netjes geleverd in een kartonnen doosje. Ik vind de verpakkingen er steeds beter uitzien, en ik vind dat deze er best professioneel uitziet.

De huls van de lipstick is erg stevig, je zou niet meteen zeggen dat de lipstick maar vijf euro kost. Hij is verkrijgbaar in maar liefst zeventien kleurtjes! En ze gaan echt van heel licht naar heel donker, dus er zit zeker voor iedereen iets bij.

Ik bestelde de kleur Marsala Blush, die er op de website vrij bruin uitzag. Marsala is een van mijn favoriete kleuren, het is een soort rood met bruin of bordeaux, of iets in die aard. Ik vind het altijd moeilijk om kleuren te beschrijven, haha! Ik vind dat de E.l.f. Moisturizing Lipstick Marsala Blush er in de huls wel een stuk rozer uitziet dan op de website.

Maar wanneer ik hem op mijn arm swatch, zie ik weer de marsala tint terug. Eens aangebracht wordt de lipstick veel donkerder. De lipstick is mat maar romig, en dekt mooi.

Dit is hoe mijn lippen eruitzien zonder lipstick.

En zo ziet E.l.f. Moisturizing Lipstick Marsala Blush eruit op mijn lippen. Ik had de kleur wat donkerder verwacht op de website, maar ik vind hem zeker niet te licht.

De lipstick voelt niet héél erg aan als een balsem, maar hij geeft wel dat gladde gevoel aan mijn lippen. Ondanks dat blijft hij echt goed zitten, zelfs na een hapje en een drankje zit de kleur er nog op!

Conclusie

De E.l.f. Moisturizing Lipstick in de kleur Marsala Blush is een mooie aanvulling voor mijn lipstickcollectie. In de huls ziet hij er veel lichter uit dan wanneer je hem aanbrengt. Want eens hij op je lippen zit, krijg je wél die mooie marsala kleur. Hij geeft een comfortabel gevoel, én blijft ook nog eens stevig zitten. Ik geef deze lipstick een 9/10. Het is voor mij een perfecte everyday kleurtje, dus ik haal hem snel nog eens boven!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.