OOTD: Spots

Vroeger vond ik jassen echt stom, maar om de een of andere reden ben ik op dit moment helemaal into jassen. Ik wou al lang een mooie jas met luipaardprint, en in de solden heb ik mijn droomjas gevonden! Het werd ook eens tijd voor een nieuwe bril, dus ik bestelde er een van Polette. Hij is echt supermooi, maar oordeel vooral zelf; lees snel verder!

Mijn bril is van Polette, een concept dat brillen op een goedkope manier kan aanbieden, doordat ze de tussenpartijen tussen het maken van de bril en de eindgebruiker uitschakelen. Als je op de website dus een bril bestelt, komt die rechtstreeks uit de werkplaats en betaal je dus een veel lagere prijs! Na een blik op de website was ik onder de indruk van het ruime aanbod, en uiteindelijk koos ik voor het model Tigresse. Ik ben superblij met mijn keuze en ik ben helemaal verliefd op mijn bril. Nu zie ik niet enkel goed, ik zie er ook goed uit!

Mijn jas vond ik tijdens de koopjes bij New Look, en ik vind hem perfect. Ik was al langer op zoek naar een model als deze, maar de luipaardvlekjes maken hem helemaal af! En hij is bovendien ook heel warm!

Mijn bordeaux topje is van H&M, ik heb volgens mij wel meer dan tien van dit soort basic tops. Ik draag ze onder truien, maar ook gewoon zo. Ze zijn fijn omdat je ze in superveel kleuren hebt, ze zijn budgetproof en ze zijn lang genoeg! Ook mijn jeans is van H&M, het is een basic zwarte broek. Echt een must-have.

Het grijze jeans hemd kocht ik een paar weken geleden bij Primark. Ik draag supergraag hemdjes en dit grijze exemplaar vond ik wel stoer. Ook mijn sjaal vond ik bij Primark, maar die nam ik vorig jaar al mee. Ik zie tegenwoordig trouwens enorm veel mensen met deze sjaal lopen, ik vind het altijd awkward als ik dezelfde sjaal draag als iemand anders!

Misschien herken je de laarzen die ik draag wel van een eerdere outfitpost. Ze zijn van Loavies en ik draag ze nog steeds heel graag. Ze zien er niet enkel super stijlvol uit, ze zijn ook lekker warm. Ideaal, dus!

Bril: Polette // Jas: New Look // Topje: H&M // Jeans: H&M // Hemd: Primark // Sjaal: Primark // Laarzen: Loavies

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.